ТОП-10 найрезонансніших подій Шацького району за 2018 рік

23 Грудня 2018, 13:00
2749

Завершується 2018 рік. Для Шацького району він позначений чималою кількістю знакових, гучних та важливих подій. 

Інтернет-видання Район.Шацьк склало свій рейтинг найрезонансніших подій району за рік, що минає. 

1. У Шацькому районі СБУ та поліція знайшли схованку з вибухівкою і боєприпасами

Співробітники Служби безпеки України спільно з працівниками Шацького відділення поліції виявили на території Шацького району схованку з вибухівкою та боєприпасами. Зі схрону, що був облаштований у лісі, правоохоронці вилучили тротилову шашку, мінний детонатор, три електродетонатори та набої різного калібру.


 

2. Скандал на змаганнях з зимової риболовлі у Світязі: дискваліфікували команду-призера

У Нововолинську відбулося спільне засідання організаційного комітету та суддівської колегії традиційних змагань із зимової риболовлі «Кубок Світязя» про підбиття підсумків заходу. Одним із питань порядку денного було анулювання результату зважування улову команди «Урожай» у зв'язку з порушенням умов проведення змагань згідно з Положенням.


 

3. Депутати Волиньради «похоронили» туризм області та проект «Курорт-Шацьк»

Волиньрада не внесла зміни до Регіональної програми розвитку туризму та рекреації в області на 2016–2020 роки. За відповідний проект рішення 8 лютого, під час сесійного засідання не проголосувала депутатська більшість.

Такі дії депутатів обласної ради під час сесійного засідання на своїй сторінці у соцмережі емоційно прокоментував директор департаменту інфраструктури і туризму Волинської ОДА Іван Мирка. Він назвав це «похороном туризму і «Курорту–Шацьк».


 

4. Піща: в селі зафіксували спалах вірусного гепатиту А

Лікарі-епідеміологи, медичні працівники амбулаторії сімейної медицини с. Піща проводять комплекс протиепідемічних заходів з локалізації та ліквідації спалаху.


 

5. Громада Згоран хоче до Шацької ОТГ, а сільські депутати - ні

Жителі села Згорани обурені – їхню думку з приводу об'єднання в територіальну громаду ігнорують місцеві депутати. Лист із таким змістом надійшов до редакції Район.Шацьк від мешканців села Згорани Любомльського району.


 

6. Пулемець: разом з будинком згоріла покійниця, яку рідні збиралися поховати

На момент, коли сталася пожежа, в хаті лежала покійниця, якій в руки поставили запалену свічку, нікого з рідних чи сусідів біля неї не було. Як розповів очевидець, місцевій жительці, яка померла, було 83 роки. Діти саме готувалися до поховання матері, донька поїхала по довідку про смерть у сусіднє село, син – по труну. Від запаленої свічки дерев'яна пофарбована хата спалахнула і миттєво згоріла.


 

7. У справі хабарника заступника мера Луцька затримали голову Шацького районного суду

У справі за вимагання хабара сумою 17 тисяч доларів США посадовцями Луцької міськради «засвітилась» голова Шацького районного суду Наталія Сушик.


 

8. На одному з Шацьких пляжів атовці відібрали у робітника-відпочивальника футболку «Путіна»

У неприємну історію на Шацьких озерах потрапив молодий чоловік, який відпочивав на пляжі у футболці із гербом РФ та написом «Россия».


 

9. Чому на пляж пансіонату «Шацькі озера» не пускають пончистів з велосипедами

На адресу видання Район.Шацьк надійшов лист від Валентини Денисовець, яка скаржиться на дії директора пансіонату «Шацькі озера» Федора Заяця, котрий не дозволяє продавати на пляжі пончики з велосипедів.


 

10. Шацьк: камера зафіксувала, як із селищної клумби серед білого дня викопують квіти

Про інцидент стало відомо після перегляду запису відеокамери – там видно, що людина у білому халаті «господарює» на клумбі. Якщо добре придивитися, то можна побачити, що викопує квіти і складає їх у коробку.


 

 

Коментарі
23 Грудня 2018, 18:44
А п'яний Дорош на хамері з такими самими дуріками їздив по пляжі і по озері Світязь поміж мам і дітей це не резонанс?Хоча для нього це звичайна поведінка.
24 Грудня 2018, 19:27
Я і так дивуюсь як цього Пітера до цих пір не грохнули.Видно втих
24 Грудня 2018, 19:45
а Дорош взагалі неадекват
04 Січня 2019, 20:15
а Дорош -мудак
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024