Чому на пляж пансіонату «Шацькі озера» не пускають пончистів з велосипедами

29 Червня 2018, 19:00
Пончистам хочуть заборонити їздити на пляжі велосипедами 15896
Пончистам хочуть заборонити їздити на пляжі велосипедами

На адресу видання Район.Шацьк надійшов лист від Валентини Денисовець, яка скаржиться на дії директора пансіонату «Шацькі озера»  Федора Заяця, котрий не дозволяє продавати на пляжі пончики з велосипедів.

«Так склалось, що при згадці про Світязь завжди йдуть асоціації: Світязь...Озеро... пончики...Адміністрація району планує, в недалекому майбутньому, поставити пам'ятник пончисту.  А 13 липня в Світязі відбудеться фестиваль пончика. Мабуть, не в курсі всіх цих подій лише директор пансіонату "Шацькі озера" Федір Заяць, який (сам особисто!!!) приходить на пляж проганяти жінок з велосипедами, які торгують пончиками. Мотивуючи тим, що це приватна власність. Але ж в Конституції України чітко сказано: «Земля і всі її багатства належать народу». Присилає до пончистів працівників поліції (Данько Іван Андрійович з товаришем)  і вони, замість того, щоб виконувати свої функціональні обов'язки, проганяють пончистів з пляжу. Мало того, дійшло до абсурду. Вчора, 28 червня,  пончистці Валентині Денисовець прикували ланцюгом велосипеда і повісили амбарного замка, щоб унеможливити рух транспортного засобу. Це скоїв мужчина, який представився представником поліції (посвідчення не показав), одягнутий був в яскраву червону футболку та шорти темного кольору ( як виявилось пізніше, до поліції ніякого відношення він не має). Постраждала заявила в поліцію. Після приїзду поліції мужчини- диверсанта не знайшли, а ключі від замка були в директора та його заступника.

Пончики прославились на всю Україну, а на пансіонаті «Шацькі озера» пончистів мають за злочинців. Федір Заяць свою поведінку мотивує тим, що це торгівля в несанкціонованому місці і щоб йшли торгувати на базар. І навіть повісив камеру спостереження, щоб дивитись за пончистами. Ситуація доходить до абсурду.

А в селі Світязь збудують пам'ятник пончисту, і 13 липня розпочнеться фестиваль пончика. Та, певно, директор пансіонату про це не знає...» - йдеться в листі до редакції.

На велосипед повісили ланцюга з амбарним замком
На велосипед повісили ланцюга з амбарним замком

 

Прокоментувати ситуацію ми попросили Федора Заяця, директора пансіонату «Шацькі озера», який підтвердив, що такий конфлікт дійсно був.

-Ми хочемо навести порядок на пляжі пансіонату і заборонити там несанкціоновану торгівлю. Пансіонат - це приватна територія ПрАТ «Волиньтурист», в облаштування пляжу якої ми вклали цьогоріч 500 тисяч гривень. Ми здійснили аналіз грунту, води і запропонували відпочивальникам цілком безпечний відпочинок на чистому пляжі. Чому біля озера, де лежать і засмагають люди, мають їздити транспортні засоби, порушуючи їхній комфорт?  Сьогодні зранку, 29 червня, я нарахував на пляжі 15 пончистів з велосипедами! Це при тому, що на території є ринок для торгівлі продуктами, в тому числі рибою і домашньою випічкою. Проте там жінки не хочуть торгувати. Ми постійно ведемо з ними роз’яснювальну роботу, інформуємо, залучаємо працівників поліції,  проте наштовхуємося на стіну нерозуміння з боку людей, які не хочуть чинити по закону. Щодо цього конфлікту, то дійсно черговий, який викликав до пані Валентини поліцію (жінка сказала, що торгувала з велосипеда і буде продовжувати це робити), вимушений був вчепити на велосипед замок, аби пончистка не поїхала, не дочекавшись правоохоронців, - наголосив Федір Заяць.

Як доказ директор пансіонату надіслав фото пляжу пансіонату, зроблені сьогодні зранку, а також місцевого ринку зі світязькими делікатесами.


 

 

Коментарі
29 Червня 2018, 22:43
Чому? Бо цією НЕДОвипічкою травляться люди. Неодноразово здійснювалось псування речей відпочиваючих через халатність пончистів. Вони порушують абсолютно всі норми санітарії( смажать вироби у олії, яку не змінюють тижнями; перевозять продукцію у ящиках, які викидають різні магазини; не мають рукавичок; не має санітарної книги, звідки ви знаєте, що людина не хвора?)Хочемо іти в Європу, а ідемо на дно.
29 Червня 2018, 22:49
Федір Федорович, як не соромно так нагло обманювати людей, щоб подати себе у вигідному ракурсі? Поліцію викликала я, а не Ви, після того як ваші люди мене прикували. Хто з нас каже правду дуже легко перевірити, адже всі виклики фіксуються. Дзвінок до поліції був здійснений 28 червня о 14 год.48хв.громадянкою Денисовець В., а не Заяць Ф.Ф Людині, яка займає таку посаду не личить обманювати... А сьогодні знову Ваш син зі свитою з цілою купою ланцюгів з замками бігали за жінками. Мене прикували знову.Певно я дуже подобаюсь директору і дивлячись в камеру він хоче бачити мене і мою фігуру повсякчас. Іншого логічного пояснення діям директора я не знаходжу...
29 Червня 2018, 23:17
Торгуй в магазині.
29 Червня 2018, 23:17
Торгуй в магазині.
29 Червня 2018, 23:20
Оййойойойой. В тих ящиках всі хвороби. Але ми цього не бачимо...
30 Червня 2018, 00:05
Валентино, ми щиро вражені вашою красою і хочемо Вас запросити на конкурс краси «Міс Пончистка 2018» з умовою, що ви автоматично рахуєтесь фіналісткою!
30 Червня 2018, 00:08
Я б вас не тільки прикувала, а ще й змусила здати на експертизу ваші вироби. Передайте привіт кишковій паличці)
30 Червня 2018, 00:12
Невже директору нема більше чим зайнялись?! В пансіонаті все пороблено і залишається тільки грати в "Ну, погоди!" з пончистами! Соромно!!!!!!
30 Червня 2018, 01:04
Та в тому пансіонаті все як за часів Радянського Союзу ! Директора треба гнати , а не пончистів !
30 Червня 2018, 01:18
торгувати хочуть усі а платити податки ніхто. давно уже пора навести порядок. за сезон такого набачишся що і не їсиш їх взагалі. а туристи лохи за таку ціну купувати пончики. в черемшині в 2 рази дешевше. собівартість пончика 2-3 грн
30 Червня 2018, 02:14
Ми пончики купували і будемо купувати на пляжі ! Дай Бог здоров'я тим жіночкам , які так смачно нас годують ! Тримайтесь пончистки ! Ми за вами !
30 Червня 2018, 03:11
А я вже жду коди приїду на пончики з маком....ще ні разу не травпнулась. В нас і в магазинах антисанітарія
30 Червня 2018, 10:44
Самое главное всегда и во всем оставаться людьми.неужели это так тяжело?что плохого в том что мамы хотят заработать чтобы было за что детей в школу отправить?!что плохого в том что бабуля хочет заработать на лекарства?!не такой уж это и лёгкий труд....а отдыхающие сами должны смотреть у кого покупать пирожки и пончики.грязью тут поливают только те кому всегда мало...давайте будем людьми!нужно поддерживать своих,а не тех у кого денег больше!
30 Червня 2018, 11:29
Валентино,ти наша ,,краса’’,навчи свого Ваську-депетата світязькоі с/р,що не гарно вибирати з мусорніків використані стакани ,а потім знову продавати . Тому ваші клієнти і залишаються в тій антисанітаріі в бесідках до СМЕРТі. Проти пончистів проти нічого немаю,але дівчата глянувши на вас ...... приведіть себе впорядок, викиньте ту китайську совдепію і не позорте наш СВІТЯЗЬ
30 Червня 2018, 11:37
Хай краще Заяць Ф.Ф пояснить чому пансіонат збитковий...як касу гребсти в карман те він вміє
30 Червня 2018, 11:49
Це просто "жаба душить", що прості люди зароблять трохи грошей.
30 Червня 2018, 11:57
Лежу в кровати в номере на пансионате и читаю новости . Простите меня ,но это бардак полнейший когда по головам и по ногам ЕЗДЯТ . На базаре мы покупаем там и дешевле и побольше и вкуснее и есть кому притензии преявить если што . Ни на каких пляжах такого нет! Администрации надо усилить контроль . Тяжело вижу . Вы и так молодцы у вас чисто. Стыдно што народ поддержывает эту грязь ,,кормят своих чтобы пошли другие’’ !!! Иду на пляж и будем проводить санитарный день . Мы хотим отдыхать спокойно!
30 Червня 2018, 12:21
Через всяких пончисток з дітьми неможливо нормально відпочити... бачать діти і просять купити... а відмовиш - змарнований відпочинок і в тебе і в дитини !!!! . а це ж як шкідливо для здоров"я жарене та ще й в канцерогенній оліїї
30 Червня 2018, 13:40
Баран
30 Червня 2018, 14:34
И в Одессе и в Турции люди также ходят по пляжу и продают и никому это не мешает.просто не хватает воспитания у детей...невоспитанные дети и в магазине и на базаре ноют и клянчат.так что из-за этого все торговые точки надо закрыть?...не надо винить тех,кто хочет ваш отдых украсить душистой и вкусной выпечкой прямо "под нос".я думаю что любая из этих женщин покажет вам свою кухню в которой она творит невообразимо вкусные пончики)))а если сомневаетесь в кого покупать,так спросите у тех кто давно отдыхает)всем пончистам-респект!!!знайте,большинство людей вас любят и ценят!!!!только заказные грязью обливают!!!
30 Червня 2018, 15:07
Заробити гроші хочуть всі ,але їх і діти купують ті помчики а якщо ваша дитина недай Бог втравиться. То хто буде відповідати. Знов відповідальних нема. Є місця продажу кому хочеться той піде і купить всерівно лежать на піску. Я за порядок. Дякую.
30 Червня 2018, 15:36
Шановний директор прибережна лінія це власність усіх українців, і ви не можете заборонити їм їздити екологічно чистим видом транспорту .А от торгівля на турбазі ,то власність ваших кумів, дружини, братів :(((
30 Червня 2018, 16:28
У господарській будівлі(сарай) в с. Підманово декілька жінок із с.Світязькі-Смолярі з дітьми готують пончики. Там проживають люди які зловживають алкоголем і напевно ці жінки просто орендують той хлів. Вийшло так, що ми туди зайшли в той час, коли там була тільки одна жінка яка зробила з нами скандал) за годину туди заїхали поповнитись товаром ще 3 жінки. Пояснити умови тяжко. Хлів, 3 є дверей і гаражні старі ворота... свиня за одними дверима хрокає, в наступних готують пончики, декілька плит, якісь старі пічки( на фото потім побачите) перестінки в хлівові в зріст людини але не до стелі. Запах... в наступних дверях склад ,де фрукти, мука і т.д . Підлоги там немає, бо ще весною там поросята були, так сказав якийсь чоловік. Фото такі, що підірвуть інтернет і пам‘ятник світязьким пончикам 100%поставлять. Готуємо статтю. ВолиньПост.Кордон
30 Червня 2018, 16:37
Такий собі зайчатник на березі Світязя
30 Червня 2018, 16:42
Ліг на пляжі і задрімав. Відкриваю очі і картина ппц, надімною стоїть жінка з велосипедом і щось там продає. Ну не подобається мені прокидатись і бачити сідниці в ласинах перед носом. Та сон мені перебив крик славнозвісний «ПОООНЧИКИ, РИБКА,СЄМІЧКИ,ТАРАНЬКА!!!»
30 Червня 2018, 19:17
Так не все же так делают.я знаю многих пончкарочек которые в идеальных условиях и стерильной чистоте жарят свои пончики и они не побоятся привести вас в свой дом и показать.не надо всех под одну гребенку.а те кто хотят затравить местных жиночек под весь этот крик про плохие пончики строят ларечки не только для продажи мороженого...
30 Червня 2018, 19:40
Знаете,даже образливо читати бiльшисть цiх коментарiв.невже ж вi те думаете що всi жиночкi з пончиками такиi не вартi?коли будете йти селом то по запаху чути де жарять пончики.не буду казати за всiх но в бiльшстi даже гарного i чисто.мени завжди дякують тиi хто купляе моi вироби.iх подяка дуже зiгрiвае.невжеж найкраще щоб на пляжовi продавали тiлькi пиво та морозиво в ларьочках?купуйте пончики тiльки в тих хто завжди торгует на пляжи а не пробiгся i вже неi нема,питайтесь в тих хто приiхав вiдпочивати ранiше.а я буду завжди продавали тiлькi найкращi i найсмачнiши пончики i пирiжки.
30 Червня 2018, 19:44
Какой же Свитязь без пончика?вы что совсем сдурели?!!а местные пусть разбираются сами с теми кто загрязняет чистое имя пончкаристки ;-) иначе все плохо кончится и сам пончик исчезните из бытия озера свитязь.очень хочется побывать на первом фестивале пончика!!!
30 Червня 2018, 20:42
А пусть бы каждый продающий пончики носил бэйджик с именем и домашним адресом завенный печатью сельской рады.и никакая паршивая овца(о которой журналисты рассказали) не полезла бы портить всем "малину".в выигрыше оказались бы и отдыхающие и продающие.
30 Червня 2018, 20:48
Я живу в Підманеві, знаю всіх людей і всіх жіночок які випікають пончики.ЖОДНА з них не готує в сараї.Все описане 100%брехня.Пончисти тримайтесь,я за вас!<br/>P.S.Ах і люблю я ці запашні пончики.
30 Червня 2018, 20:57
Я живу в Підманеві, знаю всіх людей і всіх жіночок які випікають пончики.ЖОДНА з них не готує в сараї.Все описане так званими &quot;журналістами&quot; 100%брехня. (Вкажіть точні призвіща вулицю і номер будинку,якщо це правда) Пончисти тримайтесь,я за вас!<br/>P.S.Ах і люблю я ці запашні,смачнющі пончики.
30 Червня 2018, 21:04
Причина охоти Зайця на пончисток дуже проста!особиста вигода,яка заключається в його торгових точках, на пансіонаті, де продаюся його хот - доги та інший фаст фуд, в кафе, де підприємець жінка.Пончика з'їв хот дога не купив в кафе не пішов,гроші Зайка не заробив!Пончики конкуренти Зайчикові і він боїться більше чим гніву людей
30 Червня 2018, 21:08
Вальку - аферистку знають усі.Як вона та бідна в капелюсі ,якоісь там давності ,на тому бізнесі на машину заробила , хату і магазин.Те опудало городне погнали з дитячого садочку а торгувала і вробочий час і фіктивних лікарняних.Така вона брехуха.Вибачте , але люди мають знати правду може хоч хтось іі провчить!
30 Червня 2018, 21:38
За всю брехню прийдеться відповідати. Ваша хвора фантазія не знає меж.
01 Липня 2018, 03:04
Я из Беларуси и тоже продаю пончики.смотрю на переписку и не могу не оставить и свой комментарий в защиту свободной продажи пончика.Мне ещё не приходилось в этом году быть на пляже с пончиками,но могу представить,через эту переписку,что творится.Раньше я продавала на территории пансионата,а теперь в основном продаю на центральном пляже Свитязя и мне приятно когда подходят те,кто отдыхал в прошлые года и снова с удовольствием покупают пончики.Так почему не продавать?,когда люди охотно покупают.А оно всегда в жизни делится на тех кому нравится и тех кому не нравится.
01 Липня 2018, 13:47
зробить фешмоб не ногою взаячий заклад
01 Липня 2018, 15:11
давайте зробимо зайцю флеш моб не ногою в його заклади
01 Липня 2018, 16:51
Підтримую земляка ніногою в заяві заклади!!!
01 Липня 2018, 16:51
Підтримую земляка ніногою в заячі заклади!!!
01 Липня 2018, 17:49
Федір Федорович Ви ж своїх працівників не возите за кордон відпочивати? А Валентина Марківна возить!
01 Липня 2018, 19:50
З місцевими боротись марно. Адже їх розуму вистачає лише на смажіння пончиків). У кафе на пансіонаті готують смачно!!, а жодного фастфуду на території на бачив. Давно пора забрати цих залуп з пляжу.Підтримую адміністрацію!
01 Липня 2018, 19:53
А податки пані Валентина платити не хоче?
01 Липня 2018, 19:54
Якби вони хоча б їздили по тратуарі! Вони ж їздять по волоссі і речах. Треба гнати цих нахаб! Директор правий
01 Липня 2018, 19:58
вонож і в діані ціни накручує колесь вдавиться жадносьть до дсбра не доволить як ни він то є наслєднікі з зпедні прийшов в зледню може хтось івирнутись
01 Липня 2018, 20:01
Не розумію суть конфлікту. Директор ж сказав, що торгівля дозволена, але не з волосипеда. То чого не можна як деякі жіночки на базарі торгувати? І всі були б раді. Ніхто грошей не втратить. Хто захоче пончик, то піде і купить. Любимо Світязь і хочемо миру для всіх
01 Липня 2018, 20:03
Давайте жить дружно!
01 Липня 2018, 20:15
У всіх магазинах є націнка. Це основа бізнесу. Хоча, що вам казати, якщо ви не вмієте писати
01 Липня 2018, 20:24
Що ж сказати, конкуренція.Чому ж тому Зайцеві,не влаштувати павільйони з тими ж пончиками,і все було б супер.Мені як відпочиваючому,також не подобається ці страшні неакуратні жінки,треба подумати,як ці пончики,і в яких умовах випікаються.Я б не хотів,коли я відпочиваю,і мене будили,або викрикали зі своїми трубочками,це дискомфортно,а за день,скільки тих роверистів бігає,ужас.Я розумію, всі хочуть заробити,але має бути чистенько і у відвіданих місцях.До речі,за кордоном,таких ганяє поліція.Я розумію,по вигляду жінок,як там готується,так все готується за кулісами у ресторанах,тому що так склалося в Україні,що все це не контролюється,закони не працюють,і не важно де ти отравився,бо тут панує бардак,все можна купити і продати.
02 Липня 2018, 03:35
А чому кожен не хоче почати робити щось з себе. Пончики можна продавати і на пляжі, але якось цивілізовано. Проте і людей ловити також не законно. Ніхто добряче не пожалівся. Ніхто не без гріха. Кожен шукає свій інтерес. А що до податків, то потрібно починати з тих, хто приймає відпочиваючих.
02 Липня 2018, 10:54
Интересно получается)))все кто продает пончики страшные,некультурные и крикливые бабы,готовящие свою недовыпечку в полной антисанитарии в плохом подсолнечном масле.....если все так плохо так чего вы покупаете???а потом ещё и грязью обливаете??? Не покупайте и они перестанут ездить...а если вам хорошо что привезли под самый нос горяченькие,мякусенькие и вкусные пончики то заткнитесь и не капайте всем на мозги!не нравится та,которая продает-так подожди приедет другая,которая понравится!не все такие плохие и страшные!!!страшная-не покупай!идёт и кричит на весь пляж-не покупай!сомневаешься в качестве-не покупай!хорошая продавщица не будет кричать и всегда красиво одета,вежлива в общении.и поверьте такие есть-каждый год покупаю у такой-молодая женщина,в белом платье с рисуночками разнообразный фруктов.мой сын в восторге от ее пончиков и булочек!!!и каждый силен изменить мир к лучшему,а не кричать что все плохо и не пытаться хотя бы что то изменить.все в наших руках!давайте покажем нашу культуру и перестанем обливать всех грязью!!!желаю всем хорошего отдыха!!!!!
02 Липня 2018, 17:41
Два веселих зайці маємо на Світязі. Дякуємо вам за додаткові враження, котрі отримали читаючи коментарі . А то у нас масових видовищ таки не багато, а сварка двох &quot;Зайців&quot; - то круто.
02 Липня 2018, 20:28
Цілком згідна з коментарем &quot;Собираюсь приехать&quot;. <br/>Світязь завжди славився своїми знаменитими пончиками, багато відпочиваючих їздять туди щоб їх скуштувати, окрім цього беруть собі в дорогу і навіть родичам. Вас ніхто не змушує купувати пончики, ви самі робите вибір, не подобається ідіть на базар, в магазин, готуйте самі. Але чомусь пропрацювавши 3 роки на &quot;Куточку рибака&quot; я дуже часто чула &quot;як ви печете такі смачні пончики, дайте рецепт&quot;. <br/>Стосовно податків, хочу сказати, що якби податкова пройшлася берегом Світязя, вона б дуже поповнила власний бюджет, скільки неоформлених людей там працює, скільки неповнолітніх. Звичайно, коли приходить податкова всі втікають, або кажуть я лише заміняю, чи працівник відійшов, підсилають старших...знаю я ці всі нюанси...тому переше ніж писати про податки проаналізуте проблему зі всіх сторін....<br/>Особисто я хочу захистити &quot;пончовозів&quot;, що поганого в тому, що для деяких людей літо це саме і є той період в який можна трохи підзаробити...насправді є дуже багато сімей, для яких курорт є просто &quot;спасінням&quot;...Так є й такі, які вже побудували хату, купили одну чи декілька машин, але ніхто і вам не забороняє цього робити.<br/>На мою думку, безглуздо роздувати скандал з нічого. Чому стільки років усіх все влаштовувало, а зараз такий кіпіш? А тому, що світязький пляж вже поділили між собою підприємці, вони хочуть все для себе, а не для людей, ви бачили скільки кіосків відкрилося на пляжі з різною випивкою, це ж абсурд...таке враження, що люди приїхали бухати, а не відпочивати...і чиї ці всі кіоски..звичайно ж наших підприємців...Я не здивуюся, якщо вони скоро загородять пляж і зроблять платний вхід, бо все до того йде.
02 Липня 2018, 21:33
Бути на Світязі і не купити пончика, то все одно, як пройти повз озеро і не скупатись!
03 Липня 2018, 00:33
Зайц ів вже на одній турбазі забагато розвелось .Івсе капусту &quot;кришать&quot; .
03 Липня 2018, 11:26
За торгівлю в Світязі стільки коментарів не було як за Валю, а збирались усім селом декілька разів і «Зайчик» голосував за заборону торгівлі на пляжі.
03 Липня 2018, 20:22
Хочуть заборонити торгівлю на пляжі - будь ласка, але спершу нехай підприємці приберуть свої ларьочки з випивкою, морозивом і т.п. і нехай буде все по-чесному: ні собі, ні людям. А то підприємці звикли, що все повинно бути їм і то чим більше, а прості люди які хоть трохи хочуть підзаробити просто не мають на це права. <br/>Аж смішно, ще б заборонили чорницю в лісі збирати і здавати, а ще краще з доходу який люди від цього отримали збирати податки.<br/>Люди подивіться скільки світязців приймають відпочиваючих - от в них дохід, що пончиками так точно не заробиш, чи тою ж чорницею. Трохи там лад наведіть. По закону всі вони повинні бути ФОПами і сплачувати податок. Відкрийте очі нарешті.
04 Липня 2018, 03:09
якщо вже на те пішло то їсти взагалі нічо неможна.бо і хліб теж.з дротянками продають то яка там антисанітарія тай не тільки хліб.в магазинах пиво.ковбаси.де воно лежить і через скільки рук проходить.то це можна і норма по вашому так?а пончики Світязькі смачні.
05 Липня 2018, 03:30
Люди , ви читайте і вдумайтеся у зміст цієіі статті , не в коментарі. Суть в тому ,що має бути культура торгівлі і не маємо рівнятись на те що комусь подобається торгівля антисанітарійна . На всіх пляжах люди культурно відпочивають без тоі безпрбудноі закисшоі сметани з варениками , трубочок з сумнівними кремами , ух як гидко і все це в цих страшних ящиках, що на фото і т. д.
11 Липня 2018, 19:36
1+1від18.10.2016 Олександр Душка «пончики викликають рак» приємного апетиту! Р.s.дітки не розуміють, а Ви?
19 Липня 2018, 18:10
Поповедіть флеш моб: нажерись до срачки пончиків на Світязі , один візьми з собою і здай в лабораторію на аналіз в себе в місті. Результат аналізу опублікуй! Швиденько виригай ті пончики. А ще покажи в інтернеті у записі 1+1Олексій Душка»Життя без обману»пончики викликають рак! А накінець зателефонуйте до автора статті і запитайте чи випадково у ........ людини яка жарить їй пончики не виявили рак горла 4 стадії ?
24 Грудня 2018, 19:40
а тому вухатому ублюдку все мало і так живота нажер в двері не процде
02 Липня 2019, 16:02
Витратили 500 тисяч.Яка щира правда!<br/>Тільки на що?<br/>Корпуси які так і не почали функціонувати і не змогли прийняти туристів, а як хіба директор міг цим займатись? Йому ж ніколи, погодьтеся коли будується власний магазин і кафе &amp;quot;на приватній території Волиньтурист&amp;quot; то на державні об'єкти йому начхати, вони ж не принесуть доходу до його кишені, базар розвалив простим бабусям, які заробляли хоча б якусь добавку до мінімальної пенсії<br/>Пансіонат занепадає, зато бізнес Зайця процвітає
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром