Галина Мазурик: майже тридцять років на посаді бухгалтера санаторію на Шацьких озерах

18 Липня 2022, 19:20
Галина Мазурик 867
Галина Мазурик

З першого погляду навіть важко повірити, що в цій тендітній жінці з приємною усмішкою зосереджені усі фінансові потоки такої потужної структури, як обласний санаторій «Лісова пісня», де вона вже з 1995року  обіймає цю відповідальну посаду

Про це пишуть на сторінці санаторію у фейсбук.

«В школі легко давалася математика. На той час мені здавалося, що тільки бухгалтер може проконтролювати, щоб у підприємстві ніде нічого «не губилося». Тому, мабуть, і обрала цю професію», – ділиться спогадами Галина Оксентіївна.

Після бухгалтерської школи першим місцем роботи став Шацький промкомбінат, де працювала бухгалтером майже 20 років.

Читайте такожСанаторій «Лісова пісня» у воєнний час: відпочинок, оздоровлення та реабілітація

На початку 90-х років на базі Шацького промкомбінату один латвієць заснував фірму, тоді ж директор В. Гінайло порекомендував взяти на роботу гол.бухгалтером молоду та відповідальну працівницю Галину.

Згодом на початку 90-х років між місцевим керівництвом та іноземними співвласниками розпочались певні непорозуміння, і так сталося, що керівника-латвійця з фірми збулися. Галина Оксентіївна відмовилася працювати з новим керівництвом, бо вважала таке рішення – несправедливим.

Без роботи жінка не залишилася, і влаштувалася бухгалтером у поштове відділення в Шацьку.

Читайте також«Найбільше радію, коли в «Лісову пісню» їдуть відпочивати та оздоровлюватися», – бухгалтерка здравниці Галина Мазурик

В той час директором «Лісової пісні» працював Шидловський М. 1995 рокув санаторії була перевірка з аудиторів та КРУ, яка знайшла певні бухгалтерські недоліки.

«Жінка, яка була серед ревізорів, раніше проводила аудит у фірмі, на якій я працювала. Вона ж і порадила Шидловському взяти мене на роботу, – пригадує Галина Мазурик.

І от уже 25 років незмінним головним бухгалтером здравниці є жінка, яка знає про фінансові потоки установи усе до найменших дрібниць.

Декілька років тому Галина Оксентіївна досягла пенсійного віку, але улюблену роботу поки що залишати не хоче, бо переконана, що поки є сили працювати – доти є сили й натхнення жити!

Читайте такожНаші медики: волинянка пропрацювала в санаторії «Лісова пісня» усе життя

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024