Педагогині з Шацької громади беруть участь в конкурсі «Учитель року»

25 Січня 2023, 15:45
Педагогині з Шацької громади беруть участь в конкурсі «Учитель року» 2149
Педагогині з Шацької громади беруть участь в конкурсі «Учитель року»

23 січня стартував відбірковий етап першого туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2023» у номінації «Початкова освіта». Він проходитиме на базі Волинського інституту післядипломної освіти. 

Про це інформують у Центрі професійного розвитку педагогічних працівників.

На цьому етапі буде три випробування, які проходитимуть в онлайн форматі. На них учасниці зможуть розкрити й проявити власні здібності, відчути себе самостійними та творчими, як кажуть «себе показати та на інших подивитися».

Читайте також: Вчитель року: кого з педагогів Шацької громади відзначили у Луцьку

З вітальним словом перед учасниками виступили – Наталія Матвіюк, Петро Олешко, Валентина Вітюк. Вони наголосили на важливості конкурсу для педагогів, його здатністю бути  символом особистісного розвитку, розповіли про здобутки волинян, побажали учасницям – ніколи не зупинятися. Також відмітили  особливу роль учителів початкових класів, які покликані допомогти дітям не тільки отримати знання, а й адаптуватися у цьому світі, творити, досліджувати, долати перешкоди.

Усього для  участі у відбірковому етапі зареєструвалося  47 педагогів початкових класів Волині. До конкурсу долучилися також вчителі Шацької громади. А саме це – Людмила Зуб, вчителька ОЗ «Шацький ліцей», досвідчена і мудра педагогиня із багаторічним стажем та вищою кваліфікаційною  категорією, та Марія Яльницька, молода та перспективна, з досвідом роботи на посаді лише 5 років, але впевнена у своїх знаннях і вміннях вчителька Грабівської філії ОЗ «Світязький ліцей».

Читайте також: Сертифікація вчителів - можливість протестувати себе на педагогічне вигорання, - Лариса Сацюк з Підманева

Людмила Зуб
Людмила Зуб

Марія Яльницька
Марія Яльницька

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024