ТОП-10 найпопулярніших публікацій видання "Район.Шацьк" у 2016 році

31 Грудня 2016, 18:00
2609

Закінчується 2016 рік. Саме в цей період прийнято підбивати підсумки.

Інтернет-видання «Район.Шацьк» працює всього півроку. проте за цей період знайшло своїх шанувальників. Ми намагалися тримати руку на пульсі життя Шацького району, висвітлювати найважливіші події, писати про людей - гордість озерного краю. 

Ми обрали 10 новин, які назбирали найбільше переглядів протягом піврічного періоду існування видання. Тож пропонуємо вам ще раз пригадати, чим нам запам’ятається рік, що минає.

***

Колишні посадові особи здійснювали тиск на директора Шацького лісгоспу щодо підписання певних договорів та нанесли йому тілесні ушкодження, які спричинили струс мозку.

Побили директора державного підприємства "Шацьке УДЛГ"

***

В чарівну ніч на 19 грудня до кожної дитини приходив у гості святий Миколай. А до вихованців Головненської школи-інтернату, що в Любомльському районі, Миколаїв-благодійників приїхало декілька десятків! Приїхали не з порожніми руками, а привезли дітям-сиротам, інвалідам та позбавленим батьківського піклування аж сім машин подарунків!

Як святий Миколай руками молоді добро творив

1

 

***

Жителька Шацька, яку телефонний шахрай намагався розвести на гроші, вступила з ним в діалог.

Як розповіла молода жінка, нещодавно до неї зателефонував невідомий, представившись працівником служби безпеки банку. Діловим голосом повідомив, що її картку Ощадбанку заблоковано.

Як шачанка вивела на чисту воду телефонного шахрая 

***

У неділю, 6 листопада, на вулицях районного центру трапилися дві дорожньо-транспортні пригоди. В одній з аварій постраждала жінка.

У Шацьку трапилися дві дорожні пригоди, є потерпілі


 

***

Шацькому вугрові можуть поставити пам'ятник. Унікальна риба вугор, що мігрує між Саргасовим морем та світязькими озерами, воістину є візитівкою області. Особливо для тих численних туристів з усієї країни (й не тільки), які щоліта штурмують Шацькі озера. 
А ще шацький вугор - це козирний хабар (якщо комусь із волинян треба потішити, скажімо, якогось столичного високопосадовця). 
Пам'ятник вугрові треба ще й тому, що скоро він, подейкують, зникне, бо вже тепер на шацьких ринках "привозний". 

Шацькому вугрові можуть поставити пам'ятник


 

***

21 вересня, в свято Різдва Пресвятої Богородиці, Шацьк відзначив свій престольний празник і День селища.

Як шачани День селища святкували


 

***

Пройшовши три відповідні етапи конкурсного відбору, Василь Голядинець, Грабівський сільський голова, переміг у конкурсі на заміщення вакантної посади голови Шацької районної державної адміністрації.

Стали відомі результати конкурсу на посаду голови Шацької райдержадміністрації

***

Спортсмен із Шацька Андрій Корець став чемпіоном Європи у складі національної збірної України.

З 27 по 31 липня цього року в столиці Італії Римі проходив чемпіонат Європи з веслування на човнах «Дракон» серед юніорів, юнаків та дорослих.

Веслувальник із Шацька здобув титул чемпіона Європи


 

***

Скелет невідомої тварини, схожої на чупакабру, знайшов житель села Світязь в лісі поблизу села Пулемець.

Пулемець: у лісі знайшли чупакабру

***

Дві студентки Шацького лісового коледжу вирішили скористатися безкоштовним інтернетом на третьому поверсі закладу. Для таких клієнтів там навіть облаштована спеціальна зона – з лавочками, щоб користувачам відпочивалося зручно і з комфортом.

Очевидець стверджує, що прибиральниця магазину проганяла дівчат із центру, наголошуючи, що їм тут не місце, нехай ідуть туди, де навчаються, і там сидять в інтернеті. 

Прибиральниця магазину «Велес» виганяла людей із зони Wi-Fi

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі
05 Січня 2017, 22:46
Про Дороша цікаво. Побив і що?
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024