Шацьк: мешканці вулиці Перемоги привласнюють щебінь, призначений для ремонту доріг

19 Травня 2018, 17:35
Техніка відновлює дороги 3655
Техніка відновлює дороги

В смт Шацьк представники львівської фірми проводять повний комплекс робіт по благоустрою території будівництва каналізації та відновленню доріг. 

Нагадаємо, селище Шацьк, зокрема вулиці, прилеглі до озер, отримали відповідно до програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна» потужну каналізаційну мережу. Роботи з підведення каналізації до дворів розпочалися ще минулого року з вулиці Гагаріна, на сьогодні вони успішно завершені. На часі – підключення до каналізації будинків. 

Одночасно в селищній раді проводять повний комплекс робіт по благоустрою території будівництва мережі та відновленню доріг. На дорогах працюють підрядники з львівської фірми «Вельт-кепітал».

Утім, деякі жителі вулиці Перемоги, де робиться дорога, конфліктують з працівниками фірми, змушуючи їх висипати щебінь перед їхніми дворами, аби потім вимостити ним доїзди і присадибні території. Дорога, ширина якої має бути 4 метри, в деяких місцях уже сягає 6-7 метрів.

–Люди просто стають перед технікою, яка возить щебінь, не дають їй проїхати і вимагають висипати щебінь там, де вони скажуть. Якщо ми будемо так працювати, то декілька вулиць Шацька просто залишаться без відновлених доріг – щебню не вистачить, – розповідає працівник фірми. 

Шацька селищна рада і представники фірми закликають шачан не конфліктувати з дорожниками, не привласнювати щебінь і не перешкоджати проведенню робіт.

Декілька таких вимощених доїздів - і мешканці інших вулиць селища залишаться без доріг
Декілька таких вимощених доїздів - і мешканці інших вулиць селища залишаться без доріг

Дороги ремонтують на совість...
Дороги ремонтують на совість...

... проте в деяких місцях ширина вимощеної дороги не 4, а цілих 6-7 метрів
... проте в деяких місцях ширина вимощеної дороги не 4, а цілих 6-7 метрів

 

  

Коментарі
20 Травня 2018, 07:20
4м- халява так і пре.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024