Благодійний ярмарок для підтримки ЗСУ організували в Шацькому коледжі

06 Грудня 2023, 15:05
Благодійний ярмарок для підтримки ЗСУ організували в Шацькому коледжі 1165
Благодійний ярмарок для підтримки ЗСУ організували в Шацькому коледжі

Нещодавно в Шацькому лісовому фаховому коледжі ім. В. В. Сулька  відбувся благодійний ярмарок «Разом до Перемоги» на підтримку Збройним Силам України. 

Про це розповіли на сторінці навчального закладу в фейсбук.

Студенти разом зі своїми кураторами активно взялися за організацію, приготували різноманітний асортимент смачної випічки: тістечка, кекси, тортики, смачні гарячі напої, суші та ще багато різних смаколиків, а також канцелярських товарів, ручних виробів та інші витвори. Відвідувачі, гості з великим задоволенням купували та пригощалися. Ярмарок згуртував весь студентський та викладацький колектив в єдину команду. На ярмарку панувала атмосфера добра і позитиву.

Читайте також: Усі охочі можуть посадити своє іменне дерево в дендропарку Шацького коледжу

Спільними зусиллями, всього було зібрано коштів в сумі близько 25 тисяч гривень, які будуть підтримкою для наших земляків, які мужньо захищають Україну від ворога та наближають нашу Перемогу!

В цей же день, в актовій залі проходив благодійний концерт «Подарую сонце» українського співака Олександра Кварти. Український співак подарував глядачам чудовий концерт, заряджений атмосферою патріотичного єднання.

На завершення, з вітальним словом до присутніх звернувся директор коледжу Ігор Жмурко, який висловив слова вдячності гостю та усім учасникам заходу.

Читайте також: Міжнародний день студента: як відзначали у Шацькому коледжі

«Добрі справи об’єднують та згуртовують людей, які виявляють бажання надто у такий тяжкий для нашої країни час долучитися до благодійних заходів. Тільки разом, спільно, впевненими кроками продовжуємо допомагати нашим захисникам, тримаючи кожен на своєму місці свій фронт та наближаючи нашу Перемогу. Слава захисникам та захисницям України! Разом до Перемоги!», – зазначив директор коледжу.

Після концерту Олександр приділяв багато уваги своїм фанатам: із задоволенням роздавав автографи й фотографувався з охочими біля фотозони коледжу.

Зібрані кошти з благодійних заходів будуть направлені на потреби наших захисників ЗСУ.

Читайте такожНайперші випускники Шацького коледжу зібралися на зустріч

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024