У Світязі відбулися змагання з тріатлону

21 Вересня 2023, 12:24
У Світязі відбулися змагання з тріатлону 1560
У Світязі відбулися змагання з тріатлону

Цими вихідними, 17 вересня, на березі мальовничого озера Світязь проходила благодійна естафета «Svitiaz Olympic Triathlon 2023» на олімпійській дистанції. 

Про це розповіли у Шацькому лісовому коледжі.

Тріатлон – вид спорту, що поєднує три види, це – плавання, вело та біг

 Змагання охоплювало: плавання – 1,5 км, велоперегони – 40 км, біг – 10 км. Все це переходило з етапу в етап без зупинки, а зміна дисципліни та переодягання відбувалося в так званій «транзитній зоні».

Спортивний захід організувала Федерація тріатлону міста Ковеля (президент Денис Дубінко, віцепрезиденти Дмитро Новосад і Павло Недільський) з метою збору коштів для придбання квадрокоптерів для 100-тої окремої бригади територіальної оборони.

Читайте такожСпортсмени з Шацька взяли участь в чемпіонаті з настільного тенісу

Проведення благодійної естафети тріатлону відбулося за підтримки та сприяння Шацького лісового фахового коледжу ім. В. В. Сулька, Шацької селищної ради, Шацького національного природного парку. Підтримали захід приватні підприємці Анатолій Полінкевич, Петро Нестерук та інші. Також значну допомогу організаторам заходу надали тренери-викладачі з фізичної культури коледжу Юлія Корнелюк та Сергій Приступа разом зі студентами лісівничого вишу.

Участь в урочистій церемонії нагородження переможців естафети тріатлону взяли голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак, директор Шацького лісового фахового коледжу ім. В. В. Сулька Ігор Жмурко, секретар Шацької селищної ради Богдан Тимошук.

Усіх переможців та призерів змагання нагородили почесними грамотами та медалями.

Читайте такожНагороду від Президента отримала спортсменка з Шацька

В цілому, благодійна естафета Федерації тріатлону для учасників й усіх присутніх глядачів була дуже цікавою, захопливою та зворушливою. Адже змагалися дуже сильні спортсмени, які вражали своєю підготовкою, навичками та успішними досягненнями із всіх трьох видів спорту.

На завершення спортивного заходу організатори висловили слова вдячності нашим захисникам, і всім хто сприяв, допомагав у проведенні такого масштабного дійства та відзначили представників нагородами й презентами.

Читайте також: У Володимирі відбулося урочисте відкриття Обласного фестивалю фізичної культури та спорту

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024