Нагороду від Президента отримала спортсменка з Шацька

09 Вересня 2023, 14:49
Валерія Терета та Володимир Зеленський 3245
Валерія Терета та Володимир Зеленський

Напередодні Дня фізичної культури та спорту Президент України Володимир Зеленський зустрівся з переможцями III Європейських ігор, на яких збірна України виборола третє загальнокомандне місце.

Про це інформують на сайті Президента України.

Вітаючи спортсменів, Глава держави наголосив: велика перемога України складається з перемог у різних сферах, зокрема й спортивні звитяги мають великий уплив.

Читайте також: Шачанка здобула олімпійську ліцензію з веслування

«Кожного разу, коли підіймається український прапор завдяки вашим перемогам, є відчуття великої поваги й гордості. Я хочу подякувати вам від усіх українців, які мають змогу відчувати це. Тому що прапор підіймається до вершини. Це означає момент перемоги», – сказав Президент.

Володимир Зеленський зазначив, що українські спортсмени слугують взірцем для дітей, які прагнуть на них рівнятися.

Читайте також: Веслувальниця з Шацька – призерка молодіжного чемпіонату Європи

«Ви є великим елементом мотивації для української нації і невід’ємною частиною гордості нашої Батьківщини. І обов’язковою частиною тієї загальної великої перемоги, заради якої ми воюємо, працюємо, перемагаємо», – наголосив він.

Як запевнив Президент, Українська держава й надалі підтримуватиме спортсменів і попри численні виклики не залишить спорт поза увагою.

«Спорт, фізична культура, фізичне виховання, ваші вихователі, тренерський склад – ви є пріоритетом України», – акцентував він.

Володимир Зеленський побажав українським атлетам перемог на спортивних майданчиках, а всьому народові України – перемоги у війні проти російського агресора.

Валерія Терета та Володимир Зеленский
Валерія Терета та Володимир Зеленский

Президент вручив державні нагороди 18 спортсменам, які досягли високих результатів на III Європейських іграх у Кракові влітку цього року.

Шачанці Валерії Тереті, чемпіонці з веслування на байдарках і каное Президент України вручив орден княгині Ольги ІІІ ступеня.

Валерії Тереті, чемпіонці з веслування на байдарках і каное Президент України вручив орден княгині Ольги ІІІ ступеня.
Валерії Тереті, чемпіонці з веслування на байдарках і каное Президент України вручив орден княгині Ольги ІІІ ступеня.

Читайте також: Шачанка каноїстка здобула медаль на Кубку світу з веслування в Польщі

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024