Педагогів Волині запрошують пройти сертифікацію

07 Серпня 2023, 15:55
Педагогів запрошують пройти сертифікацію 2100
Педагогів запрошують пройти сертифікацію

За умов успішної сертифікації, вчителі отримують надбавку до заробітної плати.

Про це інформують у Центрі професійного розвитку педагогічних працівників.

До участі запрошують учителів української мови й літератури та математики, які викладають у 5-6 класах за програмою Державного стандарту НУШ. Участь у сертифікації є винятково добровільною.

Успішне проходження сертифікації дозволяє отримувати надбавку у 20% до зарплатні й може зараховуватись як проходження чергової (позачергової) атестації. Сертифікат дійсний три роки.

Читайте також: Сертифікація вчителів - можливість протестувати себе на педагогічне вигорання, – Лариса Сацюк з Підманева

Реєстрація для проходження сертифікації триватиме з 1 до 11 серпня 2023 року в два етапи:

  • 1 – 7 серпня (основний етап) – реєстрація в межах обласних квот;
  • 8 – 11 серпня (додатковий етап) – реєстрація в межах незаповнених під час основного етапу місць (перерозподіл квот в масштабах України).

У центрі зауважують, що відкладати час подання заявки не варто, оскільки Міністерство освіти й науки України встановило граничну кількість учителів, які можуть зареєструватися у 2023 році для проходження незалежного тестування педагогічних працівників української мови і літератури та математики, зокрема у Волинській області: по 22 особи.

Читайте також:  Педагогиня зі Світязьких Смолярів завдяки сертифікації почала публікувати власні розробки уроків

 Якщо буде сформовано граничну кількість бланків реєстраційних карток-заяв згідно із квотою учасників сертифікації, установленою МОН, то програма не дасть можливості створити реєстраційну картку-заяву.

Ознайомитися з необхідними документами й зареєструватися на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024