На базі Шацького коледжу хочуть відкрити еколого-природничий ліцей

24 Березня 2023, 13:03
На базі Шацького коледжу хочуть відкрити еколого-природничий ліцей 1092
На базі Шацького коледжу хочуть відкрити еколого-природничий ліцей

До Шацького лісового фахового коледжу ім. В. В. Сулька з робочим візитом завітав голова Ковельської районної ради В’ячеслав Шворак де зустрівся з директором Ігорем Жмурком.

Про це інформують у пресслужбі Шацького коледжу.

Під час зустрічі керівники обговорили низку питань, зокрема: про хід проведення навчального процесу в рамках дистанційного навчання, покращення матеріальної бази, наповненість здобувачів освіти. Також керівники обговорили основні напрямки щодо відкриття «Еколого-природничого ліцею» на базі коледжу. 

Делегація оглянула навчальні приміщення, гуртожитки, їдальню, відвідали музей фауни, історичний музей та лісову аудиторію.

«Через війну, на жаль, студенти змушені навчатися онлайн, але викладацький склад працює. І нашим завданням є покращити умови та інфраструктуру коледжу для того, щоб коли студенти повернуться до очного навчання мали можливість повноцінно навчатися, здобувати якісну освіту та одночасно проживати й перебувати в комфортних умовах», – зазначив директор коледжу.

По завершенню зустрічі керівництвом були намічені першочергові плани та шляхи розв'язання актуальних питань задля важливості розвитку лісівничої освіти й науки в нашому регіоні та подальшого розвитку навчального закладу в цілому.

Читайте також: Світязьким школярам провели екологічний урок «День вдячності кімнатним рослинам»

Їжу для пацієнтів Шацької лікарні готують у їдальні коледжу: яка ціна порції

В Шацьку з'явилася екологічна стоянка за 10 тисяч євро

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024