Світязьким школярам провели екологічний урок «День вдячності кімнатним рослинам»

13 Січня 2023, 12:18
Світязьким школярам провели екологічний урок «День вдячності кімнатним рослинам» 798
Світязьким школярам провели екологічний урок «День вдячності кімнатним рослинам»

Викладачі лісового коледжу та працівники нацпарку розповіли світязьким школярам про важливість кімнатних рослин для людини.

Про це інформують у пресслужбі коледжу.

У рамках співпраці Шацького лісового фахового коледжу ім. В. В. Сулька (директор Ігор Жмурко), Шацького національного природного парку та опорного закладу «Світязький ліцей» для школярів був проведений екологічний урок «День вдячності кімнатним рослинам». Цей день був заснований на офіційному рівні мережею Gardenr's Network і відзначається щорічно 10 січня, щоб вкотре нагадати якими важливими та особливими є для нас кімнатні рослини.

Участь у заході взяли: викладач коледжу Леся Арват, заступник директора ШНПП з наукової діяльності Василь Матейчик, фахівець з екологічної освіти Володимир Кубай, молодший науковий співробітник Віктор Демчук, керівник екологічної агітбригади «Джерело» Ніна Озімок та учні навчального закладу.

Читайте також: Всесвітній день прибирання у Світязькому ліцеї: впорядкували подвір'я і навели лад ...у телефонах

Викладач ботаніки лісівничого вишу Леся Семенівна розповіла молодому поколінню, що потрібно вчитися берегти рослини, сприяти поширенню та збільшення чисельності, поліпшувати умови зростання.

Діти з цікавістю переглядали представлену презентацію про кімнатні рослини та ставили запитання, на які отримували аргументовані відповіді досвідченими фахівцями.

Отож, цей «непомітний» вплив, який мають на наше життя кімнатні рослини, важко переоцінити, тому в цей день вдячності заведено дякувати своїм улюбленцям та Тому, хто створив їх.

Читайте також: Біля Підманевської школи висадили 500 цибулин тюльпанів, нарцисів, гіацинтів, крокусів

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром