Планові роботи благоустрою: у парку відповіли про будівництво на Світязькому острові

28 Липня 2022, 19:49
На Світязькому острові планові роботи благоустрою: у парку відповіли про будівництво 1459
На Світязькому острові планові роботи благоустрою: у парку відповіли про будівництво

Дирекція Шацького нацпарку повідомила, що на острові, що в озері Світязь, проводять планові роботи по благоустрою території й все проводять в рамках законодавства.

Про це повідомили на сторінці у фейсбук.

Керівництво парку заспокоює та повідомляємо, що роботи проводять винятково в рамках законодавства. Роблять це для створення сучасного вигляду території парку та комфортного відпочинку!

На острові, що на озері Світязь проводяться планові роботи з доброустрою території.

Читайте також: «Нахабне втручання у гармонію природи» – лучанка шокована будівництвом на світязькому острові

Тут встановлюють містки для заходу у воду, екологічні доріжки, дерев’яний настил для фотозони, що дасть змогу відвідувачам зробити незабутні фото і відпочити.

За інформацією парку, на території затоки Бужня ремонтують оглядову вежу, оскільки стара була в аварійному стані, що загрожувало безпеці людей.

«Затока Бужня належить до частини еколого-пізнавальної стежки «Світязянка», яка теж в процесі реконструкції, і вже в кінці серпня кожен бажаючий зможе побачити і пройти оновленим і сучасним маршрутом на даній території. Повідомляємо, що при проведенні робіт з благоустрою жодне дерево не постраждало і екологічна ситуація на території національного парку змін не зазнала», – інформують у парку.

Читайте також: В Шацькому нацпарку зрізали 13 дерев: адміністрація просить знайти порушників

Коментарі
29 Липня 2022, 05:53
Ця марія просто охуевша шмара яка думае що схопила Бога за бороду,ну нічьо нічьо скоро за все що наробила придеться відповідати
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024