Педагогів Шацького лісового коледжу відзначили грамотами

29 Травня 2022, 15:20
Педагогів Шацького лісового коледжу відзначили грамотами 910
Педагогів Шацького лісового коледжу відзначили грамотами

27 травня під головуванням директора Шацького лісового фахового коледжу Ігоря Жмурка відбулася Педагогічна рада, на якій розглянули ряд робочих питань стосовно закінчення навчального року.

Про це інформують у пресслужбі коледжу.

Заступник директора з навчальної роботи Василь Маротчак інформував про стан освітнього процесу поточного навчального року та завдання колективу щодо підвищення якості освіти майбутніх фахівців.

Читайте також: Шацький коледж співпрацюватиме з Черемським заповідником

Завідувач денного відділення, методистка коледжу Наталія Рибчинська доповіла про якість та успішність студентів у період очного та дистанційного навчання.

Учасникам засідання доведено до відома підсумки атестаційної підготовки працівників, план роботи на новий навчальний рік. Головний бухгалтер коледжу Алла Дутік проінформувала щодо фінансового забезпечення навчального закладу.

Читайте такожШацький коледж готуватиме нових спеціалістів

Також розглянули питання з напрямку професійно-практичної підготовки студентів в сучасних умовах, стан, проблеми та потенціал розвитку.

Василь Михайлович розповів про нові умови вступу під час війни та правила прийому документів. Визначені терміни початку реєстрації вступниками електронних кабінетів для подачі до вишу електронних заяв.

Читайте такожШацький коледж підписав угоду про співпрацю у сфері мисливського собаківництва

Підсумовуючи роботу Педагогічної ради, директор коледжу окреслив основні цілі та завдання педагогічного колективу щодо закінчення поточного навчального року, а також вступної кампанії вказавши на пріоритетні напрямки профорієнтаційної діяльності.

Також зазначив, заручившись підтримкою Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства (начальник Олександр Кватирко) про напрямки розширення інформаційного простору, та обізнаності серед лісівників та громадськості. В співпраці коледжу та лісівників області було запропоновано розміщення інформаційних бордів, які б стали предметом корисної інформації для вступників та позитивного іміджу лісівників Волині.

На завершення, крім робочих питань, приємним моментом стало відзначення нагородами Державного біотехнічного університету (м. Харків) Міністерства освіти і науки України у підготовці студентів до онлайн-турніру «Рушійні сили соціально-економічного зростання України в сучасних умовах».

Читайте такожШацький коледж: особливості цьогорічного вступу для школярів

Зокрема, Подякою нагородили директора коледжу Ігоря Жмурка за вагомий внесок у розвиток освіти України та високий професіоналізм. Також відзначили дипломами викладачів коледжу за підготовку студентів в різних онлайн-заходах  Наталію Панасюк, Тетяну Корнелюк, Валентину Городиську, Вікторію Остапук.

Загалом, за результатами роботи Педагогічної ради прийнято низка рішень, які надалі визначатимуть головний вектор роботи та розвитку коледжу.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024