Шацький коледж готуватиме нових спеціалістів

12 Грудня 2021, 14:00
Шацький коледж готуватиме нових спеціалістів 3223
Шацький коледж готуватиме нових спеціалістів

Одним з основних завдань, на разі, яке сьогодні стоїть перед коледжем - відкриття нових напрямків підготовки спеціалістів для лісової та лісопереробної галузі.

Про це повідомляють на сторінці коледжу в фейсбук.

Нещодавно, директор Шацького лісового фахового коледжу Ігор Жмурко з робочим візитом перебував в Києві. Під час візиту відбулася низка зустрічей з потенційними «роботодавцями», які зацікавлені в підготовці спеціалістів з лісового та мисливського господарства.

Однією з потужних структур, що займається веденням мисливського господарства є громадська організація «Українське товариство мисливців та рибалок» (голова Президії Микола Шуляр) та громадська Спілка «Асоціація мисливців і користувачів мисливських угідь» (в.о.Президента Віктор Червоний).

У рамках зустрічей обговорили ряд питань щодо підготовки спеціалістів з цих напрямків у Шацькому лісовому фаховому коледжі.

Варто зазначити, що навчальний заклад у своїй історії має багато хороших, поважних випускників, в тому числі випускником першого випуску (1971 р.) є Микола Степанович Шуляр.

В ході підписання Угоди про співпрацю Микола Шуляр відзначив директора Шацького лісового фахового коледжу Ігоря Жмурка іменною нагородою – наручний годинник «100 років УТМР» та пообіцяв всіляко сприяти й зміцнювати зв’язки між УТМР і Шацьким лісовим фаховим коледжем.

Окрім того, підписані Угоди про співпрацю громадською організацією «Волинський клуб собаківництва» (голова Правління Ігор Жмурко) з громадською організацією «Українське товариство мисливців та рибалок» (голова Президії Микола Шуляр), де Микола Степанович став почесним членом ГО «Волинський клуб собаківництва».

Така ж Угода про співпрацю підписали з громадською Спілкою «Асоціація мисливців і користувачів мисливських угідь» (в.о.Президента Віктор Червоний), де намічені напрямки й шляхи розвитку мисливського собаківництва на Волині.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром