Уродженка Шацька, котра живе в Італії, просить земляків дотримуватися карантину

24 Березня 2020, 09:29
6728

Уродженка Шацька Олеся Ковальова, котра вже декілька років разом із чоловіком живе в італійському містечку Матера, розповіла про ситуацію з коронавірусом в Італії.

Свій пост жінка розмістила на своїй сторінці у фейсбуці.

Вона не лише розповіла про те, яка ситуація із поширенням коронавірусу у містечку та про карантин, а й закликала українців дотримуватися запроваджених в Україні карантинних заходів.

«Мені багато писало людей у приват, чи справді в Італії таке робиться чи тільки роздувають! Люди, робиться! Ми вже два тижні сидимо в квартирі, чоловік виїжджає за продуктами та аптеку і все!!! В провінції, де я живу, менше випадків зараження коронавірусом, але вони є! Є навіть один померлий, так це є старша людина, так він мав інші хвороби, але без коронавірусу міг би ще прожити, а так його легені не витримали! Люди, утримайтеся від повсякденного життя, пересидіть удома, виходьте тільки коли дуже потрібно і то в масках і рукавичках, нема масок – захищайтесь хустинкою... Уникайте скупчення людей і не збирайтеся групами, ви не знаєте чи ці люди не є переносниками хвороби! Коронавірус вбиває людей, в яких слабка імунна система!!!! Бережіть себе і своїх близьких!!!!», – йдеться у дописі.

Читайте також: Особливий стан у Шацькій районній лікарні: що робити пацієнтам з ознаками ГРВІ чи коронавірусу

Вчитель Піщанської школи відзняв відео про світові епідемії і коронавірус

Шацьк: районна лікарня збирає кошти на апарат штучної вентиляції легень

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024