Пульмівська школа тепер з директором: кого призначили

24 Грудня 2019, 18:40
9917

Депутати Шацької районної ради 24 грудня зібралися на позачергове пленарне засідання, аби призначити директора Пульмівської школи.

Підставою для скликання сесії стало звернення депутатів Шацької районної ради, які вважають, що рішення щодо призначення директора Пульмівської школи, що не набрало необхідної кількості голосів, потребує додаткового обговорення та повторного голосування, – повідомляє Шацька районна рада.

Нагадаємо, що депутати Шацької районної ради на черговій сесії, яка відбулася 20 грудня, не затвердили переможницю конкурсу Людмилу Положевець на посаду директорки ЗОШ І-ІІІ ступенів села Пульмо.

Сергій Карпук розповів, що до районної ради надійшло звернення від депутатів Пульмівської сільської ради. Сільські обранці висловили занепокоєння щодо ситуації, що склалася навколо посади керівника школи с.Пульмо. За словами пульмівських сільських депутатів, депутати районної ради не призначили переможця конкурсу на заміщення вакантної посади директора загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня с.Пульмо, не маючи вагомих причин та аргументів. Вони просили провести позачергову сесію та призначити директора, згідно з чинним законодавством України.

Читайте також: Пульмівська школа без директора: депутати не проголосували за переможницю конкурсу

Також голова районної ради довів до відома присутніх, що отримав звернення від педагогічного колективу школи І-ІІІ ступеня с.Пульмо, в якому вчителі також просять підтримати рішення конкурсної ради та призначити директора школи. До слова, під зверненням підписалося більшість з педколективу.

Найпершим під час обговорення слово взяв Володимир Найда. Він оголосив про відмову брати участь в голосуванні, адже вважає, що конкурс провели недостатньо прозоро.

Ольга Сахарук, депутатка та голова конкурсної комісії, пояснила, що всі рішення районної ради є чинними та обов’язкові до виконання не тільки районною радою, а й усіма жителями району до того часу, поки вони не відмінені районною радою чи в судовому порядку або не оскаржені.

Як повідомила Ольга Сахарук, рішенням районної ради №22/28 від 21.02.2018 року затвердили Положення про конкурс на посаду керівників закладів загальної середньої освіти. За це Положення проголосували всі депутати. Шацька районна рада виключно користується Положенням, розробленим відділом освіти, який є локальним актом, обов’язковим для виконання і для організації роботи. Відповідно до даного Положення, 25 жовтня 2019 року Шацька районна рада прийняла рішення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора ЗОШ с.Пульмо. Цим рішенням було прописано проведення конкурсу та склад конкурсної комісії, яка мусить забезпечити проведення конкурсу, відповідно до норм Положення, затвердженого районною радою. Також голова комісії розповіла про хід проведення самого конкурсу, який відбувся 16 грудня.

Виступив також депутат Олександр Наумич, голова постійної комісії районної ради, до відомства якої належати питання й депутатської діяльності та етики. Депутат заявив, що не має сумнівів щодо неупередженості та компетентності конкурсної комісії. Він впевнений, що все відбулося справедливо і чесно.

«Конкурс відбувся, це треба визнати. Якщо хтось вважає, що конкурс був не чесним, ви можете відмовитися голосувати, як зробив це Володимир Степанович. Прошу депутатів проголосувати так, як велить совість», – зазначив депутат.

Руслана Дибель висловила також свою позицію і пояснила, що вона не знайома з жодним із кандидатів на посаду директора, а коли побачила підтримку діючої директорки школи, вирішила утриматися від голосування.

Микола Німець, один з кандидатів на посаду директора Пульмівської школи, висловив здивування рішенням районної ради про призначення директора школи, яке не набрало потрібної кількості голосів на попередній сесії. Вчитель вважає, що це лише процедурне питання, адже раніше прийняли положення та визначили конкурсну комісію, за що проголосували одноголосно. Кандидат вважає, що конкурс провели прозоро, в чому його підтримав й інший учасник конкурсу Сергій Дрозд.

Після бурхливого обговорення, питання про призначення директора ЗОШ І-ІІІ ст. с.Пульмо винесли на голосування.

В результаті, рішення підтримали 23 депутати з 24 присутніх. Рішенням від 24 грудня 2019 року № 42/2 призначено Людмилу Положевець директоркою ЗОШ І-ІІІ ст. с.Пульмо на контрактній основі терміном на два роки.

Після голосування Руслан Кушнір, голова Пульмівської сільської ради, подякував депутатам, адже, за його словами, це рішення зніме соціальну напругу в селі.

Людмила Положевець, приймаючи привітання з призначенням на посаду, сказала, що зробить усе можливе, щоб депутати змогли побачити реальну роботу та високий рейтинг школи.


Коментарі
24 Грудня 2019, 21:15
А скільки разів можна голусувати в Шацьку за одне питання? Мабуть енну кількість.
24 Грудня 2019, 21:54
В Шацьку закони не писані. А той кучеряшка що в станні алкогольного сп'яніння бив учнів про що там пілікає
24 Грудня 2019, 22:04
Голова з депутатами хай щось зроблять для села.Чи вони тільки землю дерибанити вміють.
25 Грудня 2019, 01:59
Ано давайте знов срати один на одного миж так вмієм
25 Грудня 2019, 02:16
О дааа ... Проплатила і думає краля, а техпрацівниці тільки бутилки прибирали після тих неп'ющих. А ви мовники та географи каліграфії навчіться
25 Грудня 2019, 03:53
Мені все одно, але я вважаю директором мав бути Німець М. С. бо школі потрібен саме директоР, чоловік.! <br/>А не жінка, бо яка б вона не була, а все одно дисципліни як такої не буде.. <br/>Можливо Федорівна Л і не погана, але директор з неї ніякий.<br/>А ті хто пише щось там про Миколу Степановича, ви но ротика свого трохи прикрийте. Це хороша людина, це по перше, а по друге в нього є ім'я!!!
25 Грудня 2019, 09:18
Певно посада директора школи намазана медом, раз так туди всі рвуться. Не за те боретесь шановні педагоги. Пріоритет повинен бути один - учні, які закінчили ваш заклад успішно, здобули певні знання, яких ви виховали і підготували для майбутнього життя. Не варто забувати, що школа - це кузня подальшого життя. Не хочеться говорити , але потрібно констатувати факти - сучасний вчитель - це свого роду бізнесмен , потрібно &amp;quot;порішати &amp;quot; зайві години, взяти максимум репетиторства за гроші.
25 Грудня 2019, 10:44
Так, директором школи має бути саме мужчина.Тому ,на нашу думку, очолювати навчальний заклад повинен Дрозд Сергій Михайлович! Він розумна та врівноважена людина і ще , по-перше, незалежна не від кого.... Але, вже ,на жаль, нічого не зробиш. Що ж , успіхів новій директорці!
25 Грудня 2019, 11:51
Шановна Валентина Олегівна! Хочувисловити Вам слова щирої підтримки. Як би Вам, зараз важко не було, але життя на цьому не закінчується. Ваша совість чиста, ну а декому нехай Бог беде суддею.
25 Грудня 2019, 12:03
Прикольно... Ходиш в церкву, гарний учень, не ходиш, автоматично поганий. Хоч у монастир іди.
25 Грудня 2019, 14:22
Проти С.Михайловича нічого не маю, але як раз таки він і залежний.<br/>Виникає питання, від кого? <br/>А від своєї дружини, тому, все б вирішувала вона. <br/>Тому Німець М. С був найкращою кандидатурою, але нажаль все вже вирішилось.<br/>Тому нехай щастить директорці на новій посаді. <br/>В. О. терпіння , не забувайте життя йде далі і все буде добре. <br/>М. Степанович щоб ви знали, я завжди буду підтримувати вас, бо ви як вчитель і як класний керівник , дуже багато зробили для дітей.
25 Грудня 2019, 14:53
Спочатку думала про вас ,пульмєни, що той гнойний чиряк уже прорвав і гній витік, рана заживе, а тепер бачу, що того бруду увас ще повно, різдвяний піст вам ні про що не говорить?
25 Грудня 2019, 16:44
Який піст,ті всі набожні біжать до церкви один перед одним,і кожен показує який він,а насправді &amp;quot;гнилі люди&amp;quot; і страшні,готові з'їсти один одного...Живемо тут, але який стид і позор тут жити...........до чого йдемо????Тут залишаються ж наші діти, внуки.....
25 Грудня 2019, 19:57
Ви знаєте Пульмо - то велика секта. Там дуже не люблять інакомислячих. Людей, які реально щось можуть зробити - одиниці. І вони просто повтікали з села. Бо їм просто обріжуть крила і не дадуть реально щось зробити. А шкода...
25 Грудня 2019, 20:41
Дивись на себе-хватить з тебе!!! Якби вже самі праведні були... Чого тоді читаєте ті брудні коментарі?!
25 Грудня 2019, 22:00
Баби - половина вєдьм які ходять до церкви шоб батюшку за ризи похапати.<br/>Жінки- навіть молоді дівчата займаються сплєтнями.<br/>Чоловіки - бухають і за грою в карти обсирають всіх. <br/>Такого Китаю як Пульмо, ніде немає, таких гнилих і підлих людей також. <br/>Молоді люди, закликаю, втікайте поки не пізно, бо зіпсують вам тут життя, доведуть до ручки! <br/>Навіть в школі між вчителями війна твориться, люди то пздц..... <br/>Якщо коли небуть почнеться 3 світова, то почнеться вона з Пульма!
25 Грудня 2019, 22:07
Тихоооооооо...........
25 Грудня 2019, 22:21
Не тягныть кота за !!!!!!! краще бредня
25 Грудня 2019, 22:23
Толян, купуй ще один підсвічник. Гляди, Людка й Прєзідєнтом стане
25 Грудня 2019, 22:40
Висохне до решти... Який президент
25 Грудня 2019, 22:47
&lt;p&gt;Дрозд хай свою поставить на місце ...&amp;nbsp; Дійсно учні сміютьсь... То йому не на уроках вирішувати питання бізнесу ... А ще на директора хотів....&lt;/p&gt;
25 Грудня 2019, 22:55
Вже навчання не буде будуть всі молитись... Бо прийшла до влади віруюча людина зі своєю командою... Всім хто в школі бажаю терпіння, терпіння і ще раз терпіння...
25 Грудня 2019, 23:25
Для всіх сектантів КАБУЧІ!!!!Ваша КАРАЛЄВА обкакалась!!! Прийміть це достойно і позатикайте пельки! Тему закрито!!!
25 Грудня 2019, 23:56
Як казав В.І. Солов'янчик &amp;quot;Добрий пульмєн, мертвий пульмєн&amp;quot;. Коли ви вже понажираєтесь
25 Грудня 2019, 23:59
Для всіх сектантів КАБУЧІ!!!! Ваша КАРАЛЄВА обі...лась!!! Прийміть це достойно і позатикайте свої пельки! Тему закрито!!!
26 Грудня 2019, 00:00
Пане Хомка,а Вас часом не Володимиром звати?
26 Грудня 2019, 00:29
Федорівна а жовтий зошит буде
26 Грудня 2019, 05:20
Боже хто там лепече про Німця М. С, який би з нього був директор??? <br/>Як в нього навіть син ,бл*ть що хоче те і робить! <br/>То ребра людям ламає, то малолітніх соває! <br/>Як він школою керував би, якщо сина уму розуму навчити не може?
26 Грудня 2019, 11:40
Не обкакалась, а ваша КАРАЛЄВА її обісрала, і обсирала багато років. Ну а з тємою я б не зарікався.
26 Грудня 2019, 11:43
Пульмени, ви страшні люди. А ще вчора я думав, що Пульмо найбільш побожне село.
26 Грудня 2019, 15:01
Я лепечу,і що далі? <br/>Скажи будь ласка, номер 245...<br/>З яких таких пір ми визначаємо кваліфікаційний рівень вчителя, по поведінці, чи способу життя його дитини? <br/>Батьків чи дітей ніхто не вибирає! <br/>То вибачте на слові, але не меліть ху*ню!!! <br/>І давайте вже, нехай закриють ті коментарі і не позортесь люди..... І так позору вже набрались! Далі вже нікуди.
26 Грудня 2019, 15:19
Ніколи так соромно не було! Дух російського патріархату проявив себе сповна. Як навчатися діткам в такій школі? Що пропогуєте: смирення, любов, добро, терпеливість, повагу, шану, віру в Бога?
26 Грудня 2019, 19:50
245 <br/>Поведінка сина взагалі!!! Я не здивуюся якщо він згвалтує когось
26 Грудня 2019, 19:51
Лв
26 Грудня 2019, 20:05
Дійсно таких дибілів як пульмени ніде нема
26 Грудня 2019, 20:58
Та ніхто Вас Пульмєн не обнеславлює, ви від народження такі. Лиєте бруд то на одних, то на інших, а чи не здається Вам, що все це бл- во в селі розвели уже покійний Павло Хведорович із своєю пасією, вельмишановною в селі довгожителькою школи Ніною Григорівною. Поділили с&amp;quot;и людей на еліту і бидло
26 Грудня 2019, 23:03
Вже всіх перебрали,хто в школі робить....не задовбало часом?!Одні п'ють,другі гуляють, треті ще щось,ну не придурки? Але виникає тоді питання..а ті, що не працюють в школі всі такі правильні? Мусить ні,бо і п'ють,і гуляють і т д
27 Грудня 2019, 00:07
Покайтесь
27 Грудня 2019, 02:24
Не школа а публічний дом
27 Грудня 2019, 09:09
Уже всі межі перейшли... Не соромно? Поливаєте людей брудом, а самі то, своїх гріхів не бачите.. Краще б добро робили.. вже і дітей обумовлюють.. як низько люди можуть впасти... Бог - вам суддя...
27 Грудня 2019, 10:18
Буду лікувати Пульменів клізмою : щоб промити мозок З Новим роком
27 Грудня 2019, 11:05
вже всіх перебрали живих і мертвих
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024