Пульмівська школа без директора: депутати не проголосували за переможницю конкурсу

20 Грудня 2019, 19:10
Людмила Положевець - переможниця конкурсу на посаду директора 11658
Людмила Положевець - переможниця конкурсу на посаду директора

Депутати Шацької районної ради на черговій сесії, яка відбулася сьогодні, 20 грудня, не затвердили переможницю конкурсу на посаду директорки ЗОШ І-ІІІ ступенів села Пульмо.

З питанням про призначення директора цього навчального закладу виступила перед депутатами і присутніми Ольга Сахарук, керуюча справами районної ради. З її слів, відповідно до рішення райради було оголошено конкурс на заміщення вакантної посади директора Пульмівської школи, оскільки контракт з попередньою керівницею закінчився в листопаді.

На участь у конкурсі подали заяви чотири претенденти: Валентина Куран (колишня директорка), Людмила Положевець, Микола Німець та Сергій Дрозд.

Читайте також: На посаду директора Пульмівської школи претендують чотири особи

Конкурс відбувся 17 грудня. На ньому кандидати на посаду демонструвати знання законодавства, розв’язували ситуаційні завдання, презентували перспективний план розвитку школи і давали відповіді на запитання членів конкурсної комісії.

Відповіді конкурсантів були зашифровані, на роботах не вказувалися прізвища авторів. Переможця конкурсу визначали усі члени комісії шляхом таємного голосуванням. До речі, в склад конкурсної ради, окрім депутатів, входили представники вчительського колективу та батьківської ради. Всі вони наголосили, що відбір пройшов відповідно до закону, чесно і прозоро, без порушень та упередженого ставлення до кандидатів.

В результаті переможцем конкурсу стала Людмила Положевець, практична психологиня школи з 17-річним досвідом роботи, вчителька предмету «Основи християнської етики», голова профспілки навчального закладу. Людмила Федорівна найкраще справилася з усіма завданнями, набравши 324 бали. У її конкурентки Валентини Куран – на 20 балів менше.

Оголошені результати явно не сподобалися колишній очільниці школи. Тому Валентина Олегівна приїхала на сесію з групою вчителів, які звинуватили конкурсну комісію в некомпетентності, а сам конкурс назвали нечесним. Вони зазначили, що мають лист з підписами членів педагогічного колективу школи, більшість з яких хочуть, щоб на посаді директорки залишилася саме Валентина Куран.

2

 

Виступила перед присутніми і Людмила Положевець, котра зізналася, що час від оголошення до проведення конкурсу був для неї дуже важким. Її обмовляли, осуджували, проти неї чинили провокації. Слова про брудну кампанію підтвердив і Сергій Карпук, голова районної ради, оскільки на нього також тиснули.

Під час голосування13 депутатів віддали свої голоси за призначення нової директорки, 5 – утрималися. Відповідно рішення не було прийняте.

Пульмівська школа залишилася без директора. Ситуація патова, проте не безнадійна. В районній раді пообіцяли проштудіювати законодавство і таки знайти з неї вихід.

1

 

 

Коментарі
20 Грудня 2019, 22:12
Нехай цей неук "Куран В.О." не лізе туди, куди їй не треба. Чому неук? А тому, що коментарі у Фейсбук не може без помилок написати, слухаючи її виступи(будь-де) стає соромно, що нашу школу очолювала ця підла людина. Навіть її стиль життя не відповідає посаді директору (я думаю, що всі Пульмени зрозуміли, про який саме СТИЛЬ життя йдеться). Тому Положевець Людмила Федорівна - остання надія на краще майбутнє Пульмівської ЗОШ. А цей вчинок "підлий план" (з автобусом і колективом, 40% якого складають технічні працівники в даному випадку - прибиральниціі), тільки ще більше осоромив ім'я Куран Валентини Олегівни. Щиро вболіваю за Вас, дорога Людмило Федорівно!!!!
20 Грудня 2019, 22:26
Цікаво глянути на список вчителів. Напевно всі "собутильники" Куран В. О.
20 Грудня 2019, 22:29
А сам ти теж не дуже грамотністю виблискуєш. Букварика скурив мабуть)
20 Грудня 2019, 22:33
Ганьба тим 5 депутатам, які утрималися, бо побоялися відповідальності...<br/>А Людмила Федорівна - найбільш достойна кандидатура на цю посаду з тих , що брали участь у конкурсі.<br/>Валентині Олегівні треба прийняти поразку з честю, поки всі її &amp;quot;подвиги&amp;quot; не повилазили на загальне обговорення.
20 Грудня 2019, 22:35
Ну і проти кого брудна кампанія пане голово райради і куме сім'ї Положевець?
20 Грудня 2019, 22:39
Євгенія Сергіївна напевно на уроках виспалася, бо на сесії виглядає &amp;quot;бодрячком&amp;quot;.
20 Грудня 2019, 22:39
А для чого тоді проводили конкурс? Нехай би відразу &amp;quot;по-старинкє&amp;quot; проголосували депутати.Є ж закон, певні положення, яких дотримується вся Україна. А у нас в Щацьку як завжди осоромилися.
20 Грудня 2019, 22:51
Людмила Федоріва, тримайтесь! Ви дуже хороша людина. І тільки Ви, як мудрий, розсудливий і чесний керівник здатний згуртувати шкільну кагорту, крокувати в ногу з сьогоденням та зробити Пульмівську школу кращою в районі!!!
20 Грудня 2019, 23:17
Якщо й були &amp;quot;собутильніки&amp;quot;, то головний точно не підписався, тому, що це Положевець Л.Ф.
21 Грудня 2019, 00:47
Одним словом, їздили підтримувати колишню директорку ті,хто нічого в школі не робить.Одна спить на уроках,а та, що методист- бігає по школі ,як дурна...Як кажуть,робить вигляд, що працює...Така методист...як хтось БАЛЕРИНА!!!
21 Грудня 2019, 01:27
О, кулєг жаба давить)))
21 Грудня 2019, 02:56
Підтримую Людмилу Федорівну!Вона справедливо виграла конкурс і тому має очолити школу.Хай які чинять перешкоди.керівництво повинно дослухатись і прийняти правильне рішення.Тому що перемагає правда.Людмила Положевець повинна бути директором!
21 Грудня 2019, 09:54
Не розумію, як можна не проголосувати за переможця конкурсу? Людина трьох конкурентів залишила позаду, показавши, що вона найрозумніша і гідна очолити заклад. Проголосувати і затвердити - це ж просто формальність, так званий висновок конкурсу, останній його етап. Але ні!!! Напевно, Олегівна підняла на вуха всіх депутатів, кого можна нагнути. &amp;quot;Порішала&amp;quot;. Нагнула. Молодець. Баба-боєць! Впевнено йде до мети. По трупах. А хто ж ці 5 героїв, яких вона нагнула? Прізвища в студію! Маєм право знати!
21 Грудня 2019, 12:51
Люду на мило
21 Грудня 2019, 12:59
Хто хто, але положовчиха точно не директор
21 Грудня 2019, 13:37
Ми дуже раді за те, що конкурс виграла Положевець Людмила Федорівна, вона показала дуже хороший результат, на відміну від інших, вона, як на мене, візьметься для того, щоб показати високий рівень знань нашої школи, але наша школа цього не показала тому, що колишній директор Куран В.О. як то кажуть, байдикувала під час своєї роботи і нічого не робила.<br/>Підсумовуючи сказане хочу дійти до висновку, що ви вже побачили нащо здатні люди, щоб зайняти посаду, хтось готовий грошима і п'янками завоювати, а хтось вірою і надією в нашого Бога, тому я переконаний, що Положевець Людмила Федорівна повинна стати директором, а Куран В.О. хай трошки попотіє для поразки.
21 Грудня 2019, 13:51
Найда, Дибель, Сидорук, Прасюк...
21 Грудня 2019, 14:03
На даний момент, немає кращого директора як П. Л. Федорівна, вона дійсно заслуговує на цю посаду, а ви шановна валентино Олегівна зганьбились перед всіма, враховуючи с.Пульмо, та найбільше в районі.<br/> Ваша ціль підставити Людмила федорівну, таку чудову людину, але я вас можу обрадува и у вас нічого не вийде
21 Грудня 2019, 15:27
Ми всі розуміємо хто така куран Валентина Олегівна, колишній директор, який затяг школу в саму жопу, і тільки одна людина може повернути нашу школу на високій рівень, Це дорога наша Положевець Людмила Федорівна це дуже надійна людина, на яку покладаються всі і всяк, а наша Олегівна тільки що і робить що поливає грязю робить все щоб підставити нашу Людмила федорівну. Тому давайте всі скажем так, волентина Олегівна ви зіпсували репутацію впершу чергу собі, тоді школі, а зараз ви позоритись в районі, тому йдіть з Богом, а побухати ви можете і дома
21 Грудня 2019, 16:09
Ви ще незнаєте хто така Людмила Федорівна? Це людина-двійник .В обличчя Вам сміється,а насправді бажає зла.Запитайте у Людмили Федорівної: скільки тисяч вона заплатила членам комісії,щоб виграти конкурс.Мрія її життя будь якою ціною прийти до влади.Нехай не забуває ,що все в цьому житті повертається бумерангом.
21 Грудня 2019, 16:23
Не один десяток років живу у Пульмі, і не знаю жодного випадку щоб Валентина Олегівна когось поливала брудом. А ось за Людмилою Федорівною такі преценденти водились. Але шановна Людмила Федорівна, у нас не 37 рік, і на доносах кар'єру не побудуєш. А всім писакам хочу сказати одне, святих людей немає, і на все Воля Божа!
21 Грудня 2019, 16:27
ти придуро шо ти пишеш? федорівна ніколи нікому зла не бажає
21 Грудня 2019, 16:58
Я уже писала вгорі, що хотіла сказати і скажу ще одне, деякі люди пишуть тут задари того, щоб люди не позорили людину за яку вони стоять, ті люди, мабуть, самі в шоці, бо думали не напишуть брехні такої про цю людину, тому скажу думайте, що пишете.
21 Грудня 2019, 17:19
Люди добрі! Прийміть поразку з честю.Не обливайте брудом один одного, вам же жити в одному селі,працювати поруч. Не ганьбіть себе і Пульмо.
21 Грудня 2019, 18:07
По-перше, ваші аргументи ніщо, проти того, що робить, як живе, як керує Куран В.О.<br/>По-друге, комісії не платять. Навіть якщо і платять, то доказів цьому немає. А от Куран В.О. заплатила!! І доказів куча. Самі особи, котрим платили - зізналися... Все-таки є в них совість.<br/>По-третє, не для всіх можна бути &amp;quot;хорошенькою&amp;quot;...Положевець Л.Ф - не виключення. Є багато заздрісників, таких як ви, багато ворогів. Так було завжди і буде, на жаль.<br/>По-четверте, можна просто переглянути коментарі і подивитися скільки всього пишуть про Куран В.О. (неосвіченість, безграмотність, аморальний спосіб життя, підступність і т.п), а от про Положевець Л.Ф чомусь це не пишуть. А знаєте чому? Бо її життя не має таких соромних сторінок, як у Куран В.О. І я знаю про що кажу!!! <br/>І кажете ви це через свою сліпоту, або ж вам теж заплатила Куран В.О.
21 Грудня 2019, 19:11
Розвела та Олегівна в школі 'Содом і Гомону.Зараз певно знову зі своїм 'папіком' бухають,але не довго залишилось.Федорівна,нікого і нічого не бійтесь!!!!!
21 Грудня 2019, 19:51
кому-кому а олегівні не бути директом,вона розвела бл-во в школі,не раз діти приходять з школи і кажуть що сьогодні такі запахи з архіва були,хіба ж таке можна робити під час уроків?вони все бачать і тому ми підтримуємо людмилу федорівну положевець
21 Грудня 2019, 20:05
Платять чи не платять, це нехай прокурор розбирається, але якщо Федорівна хотіла зробити все по тихому, то коханому її треба було сидіти тихо, а не вихвалятись своїми фінансовими можливостями.
21 Грудня 2019, 20:24
Почитав коменти.. Вся суть Пульмена поперла назовні.На тілі хрестик, а в душі нулик...
21 Грудня 2019, 20:26
Так,це правда.Розвела - це слабо сказано... Бухає щодня зі своїми початківцями.А потім кажуть, що в школі безлад.А щоб такого не було, то, звичайно, треба змінити директора!І ще!! Не всі вчителі п'ють,а тільки ті, що знаходяться завжди в пані директора під боком (лейби, одним словом)
21 Грудня 2019, 22:04
Куран В. О зробила зі школи якийсь бар, а не навчальний заклад. Вона вважає що їй можна усе і пити на робочому місці у тому числі. валентина не компетентна, крім уроків малювання нічого кращого показати не може. А от Люднила Федорівна дійсно хороший, розумний та достойний детектор.
21 Грудня 2019, 22:07
Оце педагоги сучасності!! Ви ще думаєте, що вони навчать ваших дітей?!
21 Грудня 2019, 22:38
Вчителі - мовники Пульмівської ЗОШ, ви якщо строчите брудні коментарі на Куран В.О., то будь ласка пишіть без помилок. P.S. Або не старайтесь писати літературно, не паліть кантору.
21 Грудня 2019, 22:58
Народ, а скиньте хтось докази пияцтва саме Олегівни. Але ви цього не зробите, бо їх немає.
21 Грудня 2019, 23:34
то ще треба докази,будуть.даже діти підтвердять
21 Грудня 2019, 23:35
Набільший доказ пиятства на роботі в робочий час це покази свідків: вчителів, батьків, дітей! Найгірше, що наші діти вже це сприймають, як належне і просто сміються та розповідають у дома, як цікаву історію!<br/>Нам обов’язково потрібно щось змінити, виправити ситуацію заради дітей, це ж наше майбутнє! <br/>У кожного своя правда, так було і буде, але нам обов’язково потрібні зміни та керівник, який зможе налагодити атмосферу в школі!!!
21 Грудня 2019, 23:38
Я звісно вибачаюся, але навіщо Валентину Олегівну поливати брудом, коли вона дуже багато зробила для нашої школи. А її особисте життя і життя поза школою нікого не повинно цікавити. Дякую, за увагу.
21 Грудня 2019, 23:38
Ну районо,освіта Шацька, чекаєм законного рішення, побачим, що у нас в районі має більший вплив розум, гроші????А те,що п'ють в школі і директор і вчителі то це факт,і якщо слова дітей не доказ???Куди тільки дивиться Відділ Освіти?????????
21 Грудня 2019, 23:43
А папік то хто?
21 Грудня 2019, 23:46
Фото-докази на підході!
21 Грудня 2019, 23:52
Дубанич
22 Грудня 2019, 00:32
Благочестива людина...це зовні ваша людмила федорівна,а насправді вона підла ,брехлива,лицемірка. І те що про неї пишуть хороші коментарі то це такі самі як вона
22 Грудня 2019, 00:37
На що дивиться влада що допускає обливати один одного брудом... Давно треба було заблокувати
22 Грудня 2019, 00:39
На що дивиться влада що допускає обливати один одного брудом... Давно треба було заблокувати
22 Грудня 2019, 01:08
Не подобається людина, прийдіть і скажіть в очі, а не з єхидною посмішкою тичете ніж у спину.
22 Грудня 2019, 01:38
Шановні, заспокойтесь. Не поливайте брудом ні Людмилу Федорівну, ні Валентину Олегівну. Тут вже дехто навіть докази пияцтва в школі грозиться представити. Право ваше, але я впевнений, що якщо такі докази й існують, то на розливі там стоїть синок Людмили Федорівни, а по сумісництву права рука батюшки. А, тому, ви намагаєтесь плюнуди в душу одній людині, але вітер може все повернути на другу.
22 Грудня 2019, 02:34
це не бруд,а вся правда про олегівну
22 Грудня 2019, 07:37
то не бруд,то вся правда про олегівну
22 Грудня 2019, 07:53
сама така,як рука в тебе повертається таке писати про федорівну
22 Грудня 2019, 08:57
Дива творяться скільки грязі а це до речі заклад освіти
22 Грудня 2019, 09:13
Тільки цинічна і підла людина така як Людмила Федорівна, буде бігати як ошпарена і шукати чию б дитину зробити нерозумною і перевести на інклюзивне навчання заради власної фінансової наживи
22 Грудня 2019, 10:02
Тим, кого це стосується!!!<br/>Наберіться хоробрості , прийміть нарешті якесь рішення та закрийте цю скриню Пандори . А на майбутнє, будьте завбачливіші і не допускайте ТАКОГО!!!
22 Грудня 2019, 11:20
Шановні Пульмівчани, я бачу ви тільки анонімно можете висловлювати свою думку і поливати людей грязюкою....А так ви взагалі нічого не добиваєтесь для села. Дуже болюче питання — освітлення... їхати у вечірню пору просто стидно: жодна вулиця не освітлюється, крім вічно мерхтячого ліхтарика біля «Забудовника»( доречі стальні нерви у людей, що там живуть). Ганьба сільському голові і вам жителі, що мовчите
22 Грудня 2019, 11:46
Олегівні треба було людиною бути,а не су...ю!Що хотіла,то і робила...Не зважала ні на колег,ні на правила школи.Школу зробила приватною:години ділила як хотіла...мали все ті, кого ,,любила''. Скільки несправедливості, скільки крику було під час розподілу годин.Ну, життя-це бумеранг,як не крути...Не Валя,а БЄС в спідниці!
22 Грудня 2019, 11:51
А куди дивиться відділ освіти. Чому чотири вчителя, три прибиральниці і один завгосп в робочий час поїхали державним автобусом в Шацьк позоритись? Чому ці люди досі працюють в школі? Чому досі нікого не притягнуто до відповідальності?
22 Грудня 2019, 13:55
Ото вся суть благочестивих пульмен вилізла у коментарях під однією статтею. Ганьба. А собі думаю, що ще трохи посруться і адмін заблокує нахєр усі коментарі. Бо стільки бруду вилити один на одного - це треба дійсно бути &amp;quot;набожним&amp;quot; селом.
22 Грудня 2019, 13:58
На рахунок тих що їздили є законодавство. Почитайте і розберітся.
22 Грудня 2019, 13:59
І я вже думала дзвонити до дівчат, щоб заблокували коменти. Бо таке не те що читати - писати соромно. Пульмени, схаменіться, що ви робите! В одному селі, в одній школі не можете помиритися, так ні, треба позору на весь район наробити. А на разунок блокування коментарів - не жартую.
22 Грудня 2019, 14:28
&lt;p&gt;Пересварила та с -ка весь колектив і що добилась-НІЧОГО!!!всеодно директором не буде,бо 80% колективу цього не допустить,тікі опозорилась на весь район і школу опозорила.була б розумна директорка то б ніхто не пив і на розливі не стояв!! Всі розумні тут писати,ви зберіться і в скажіть що думаєте в обличчя,а не позоритесь на сайті на весь район!&lt;/p&gt;
22 Грудня 2019, 14:39
а хто ж наробив позору?олегівна,чого було їхати з своіми преподобними,пройшов конкурс і все,а тепер на шо нарвалася те й получає,і нема чого паплюжити федорівну
22 Грудня 2019, 14:53
Я 11-ти класниця Хацько Аліна, учениця Пульмівської школи. Чому від нашого імені написали відгук і чому таку дурню, ми такого взагалі би не написали. Якщо про мене, то мені більш до вподоби Валентина Олегівна і я хочу щоб вона була в нас директором.
22 Грудня 2019, 15:08
Сільський голова, села Пульмо, дбайлива і порядна людина, а лампочка біля забудовника, блимає для тих, хто в забудовнику п'є. &amp;quot;Забудовник&amp;quot; перетворили не в магазин, а в бар.
22 Грудня 2019, 15:23
Дитино, що ти пишеш! Заступаєшся за Олегівною, бо п‘є з твоєю тіткою!
22 Грудня 2019, 15:29
Як можна вибирати помішану на церкві людину. Батьки задумайтеся що положевчиха зробить зі школою буде друга церква . Знайте що релігія не має відношення до школи
22 Грудня 2019, 15:30
Люба дитино,Хацько Аліна!Ти, мабуть, забула,що твій обов'язок-навчання...Не лізь туди, куди не треба Вам, дітям,лізти!Не тобі судити, хто має бути директором!Ще малі для дорослих справ... Успіхів в навчанні,бо ЗНО на носі!
22 Грудня 2019, 16:02
Нащо паплюжите Олегівну?<br/>Скільки хороших справ зроблено в школі! Скільки педагогів підвищили свою кваліфікацію, рейтинг школи зріс. Скільки перемог у дитячих конкурсах! І це зробив &amp;quot;неук&amp;quot;? Схаменіться і не поспішайте з висновками!
22 Грудня 2019, 16:29
Валентина Олегівна найкращий директор,і хто так намагається полити її брудом то лише ті кому вона заважає...а це і є друзяки Положевець Л.Ф))
22 Грудня 2019, 16:30
шо помішана на церкві то не так страшно,а от на горілці то дуже страшно
22 Грудня 2019, 16:33
То це з робила вона? Чи це заслуга може вчителів? Вона возить на конкурси, вона возить на олімпіади? Вона за роки керування отримала нагороди від обласного керівництва, нічого!..
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024