«Маршрутка для дітей чи карликів?» - уродженець Світязя про рейс Луцьк-Шацькі озера 

17 Січня 2019, 13:40
7222

Уродженець Світязя Богдан Дужич висловив обурення через надто малу відстань між сидіннями у маршрутці  сподлученням Луцьк-Шацькі озера.

Світлини з того, як у маршрутці розміщені сидіння, він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

«Я вибачаюсь, це маршрутка для дітей чи, можливо, для карликів? Відстань між сидіннями 15-20 см, рейс Луцьк - Шацькі озера», - підписав фото хлопець.

Обурення хлопця дійсно є справедливими, адже така занадто вузька відстань між сидіннями у маршрутках створює справжній димскомфорт для пасажирів не те що високого зросту, а й навіть середнього, котрі змушені впиратися коліньми у передні сидіння.

Нагадаємо, пасажири неодноразово скаржилися на відстань між сидіннями у цій маршрутці. Раніше про це розповідав ковельський марафонець Олександр Головницький на своїй сторінці у Facebook.

«Їхав сьогодні цією маршруткою, півсалону людей сиділи ногами в прохід, бо коліна не влазять рівно сісти. Хазяєва зміщують сідушки, щоб трішки грошей заробити, але ж є служба? яка це перевіряє?», – йдеться у дописі Олександра.

1

Коментарі
17 Січня 2019, 16:24
пішком ходи буде як раз нога нормально ставитись...ви скоро так докеруєтесь що потрібно ще один автобус купляти за наші гроші для сполучення шацьк любомль ковель луцьк. бо ніхто їздити не схоче і тоді не будеш думати як тобі ногу ставити...
17 Січня 2019, 17:13
Невлазять ноги на таксі і вперед.Боже які у нас сьогодні пасажири балувані стали.Злетить маршрутка винен водій ноги невлазять водій немає місця в маршрутці водій.А коли приїздиш відихахи на Світязь які умови ,а ціни які хто винен ?Куди ми котимось всих бачим а себе невидно .Треба перше розібратись в усьом .Неалізли сядь на інше не всі велікани їздять.
17 Січня 2019, 18:01
По перше не вам вирішувати де і як я маю пересуватись , по друге у випадку ДТП дуже велика ймовірність затиснення чи перелому обох ніг. Третє оскільки зросла вартість палива , більшість громадян розуміють чому також і зросла вартість проїзду , але не потрібно ж нахабніти. Я звісно сумніваюсь, що попередній коментар написав саме водій, а не &quot;експерт на дивані&quot; , але все ж відповім: бажаючих перевізників на сполучення Шацьк - Луцьк я впевнений є вдосталь і ось чому : <br/>1) Влітку прибуток одного рейсу за місяць орієнтовно складає від 30 тис. грн. <br/>2) Це не найгірша дорожня траса, отже амортизація є не такою великою. ( Згідний є проблемні участки по трасі Любомль - Шацьк).
17 Січня 2019, 18:17
Анонім давай ти теж не будеш мені вказувати що і як я маю робити та чим пересуватись ! Пасажири балувані ??? Хммм ... а можливо вони хочуть просто людського відношення до себе ? НАСТУПНЕ: &quot;Злетить маршрутка винен водій ноги не влазять водій немає місця в маршрутці водій.&quot; - ти сам зрозумів що написав ? Тут йде мова не про Світязь, умови та ціни на Шацьких озерах ,якщо ти не помітив ( а про сервіс та безпеку громадського транспорту ). Не знаю саме куди котишся ти і кого ти бачиш та у чому ти хочеш розібратись , а я бачу себе звичайного молодого українця, який живе та бажає жити у цій державі, сплачує податки, саморозвивається та самореалізується , а найголовніше хоче порядку в цій країні та її розвитку і починає з себе.
17 Січня 2019, 18:27
я не диваний експерт,а підприємець тільки не займаюсь перевезенням в мене інша спицифіка ти звідки суму взяв 30 тис грн скажи?? приклад в цифрах наведи як ви рахуєте просто цікаво..і ще одне,хоч щоб так не було елементарно зробити.отримуєш ліцензію стаєш підприємцем береш водія на роботу отримуєш маршут і саме головне вложи свої кровні гроші в бізнес,а саме в транспорт,взятки,зарплати налоги і покажеш як потрібно ставити сидіння покажи приклад. просто щоб ти розумів що проблема не в сидіння, а в країні якій ти народивсь і я теж. а власник тої маршутки не від щасливої долі ставить так сидіння тому що потрібно скрізь платити взятки...
17 Січня 2019, 18:42
Відповім так : Якщо ви чи хтось вважає, що я неправий чи моя думка є хибною і тп. ось моя сторінка у Facebook https://www.facebook.com/bogdan.duzhych , пишіть я неодмінно прочитаю та відповім усім бажаючим, оскільки тратити свій час на марнослівя я не маю бажання. Дякую
17 Січня 2019, 19:26
Я за радянських часів був студентом і якщо вліз в автобус і діставав підлоги одним пальцем ноги був такий щасливий.А зараз всі на понтах задаром заіхати і пальці веером.
17 Січня 2019, 20:46
Просто потрібно водія так само зажати між сидінням і кермом ,щоб ледь дихав, ато взагалі страх втратили ! Ви якщо комусь там взятки сунете ризикуючи життям людей,то хоть мовчіть за це, ато прийдетьсч в іншому місці про це розказувати!!!
17 Січня 2019, 20:49
Шановні водії та диванні експерти! Їхав цією маршруткою.....запам'ятав хамуватого водія, який дозволяє собі палити за кермом та розмовляти по телефону ( досить тривалий час) під час руху маршрутки. Про сидіння я взагалі мовчу. Чомусь в інших маршрутах з місцем все ок. А хабарі, податки та ін. не повинні впливати на якість перевезення. І країна у нас починається з нас і Вас!
17 Січня 2019, 21:08
Я думаю в тому і полягає свобода. Свобода пересування, свобода вибору. Ніхто силою в маршрутку не садив. Ніхто не заставляє їздити цим транспортним засобом, саме цим перевізником. В цьому і полягає бізнес. Якщо якийсь перевізник пропонує кращі умови, в нього буде більше пасажирів. Якщо є кращі маршрутки, можна було не сідати саме в цю. Я розумію так, якщо я щось придбав (в даному випадку проїзд в маршрутці), і зрозумів що це кака, то не тре кричати на весь світ, що всі погані. Я сам зробив не правильний вибір.
18 Січня 2019, 13:01
Слухай, про яку свободу вибору ти тут ліпиш, а те що є конкретні норми та правила про перевезенні пасажирів, то для чого і для кого вони. От тільки коли хтось з Ваших рідних попадає в ДТП на такій гробарці , тоді тільки про закон починаєте кричати!!!
18 Січня 2019, 13:04
Мабуть в квитках потрібно зробити відмітку КАКА, щоб розуміти, що тебе чекає.<br/>Але головне, що перевізник зрозумів, що він кака. Це і було головним завданням цього діалогу....
18 Січня 2019, 14:05
ні андрій це свобода просто ти того не розумієш
18 Січня 2019, 15:35
Так це свобода для вас , які робоять, що захочуть , головне, щоб вигідно було для свого карману, плюючи на безпеку пасажирів яких перевозите. А такі як Богдан, які не мовчать , скоро цю свободу Вам прикрутять!
22 Січня 2019, 23:57
ТАКІ ЯК БОГДАН БУДУТЬ ХОДИТИ ПІШКИ
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024