«Коліна не влазять рівно сісти», – ковельський спортсмен про маршрутку «Луцьк - Шацькі озера»

23 Грудня 2018, 15:10
«Коліна не влазять рівно сісти», – ковельський спортсмен про маршрутку «Луцьк - Шацькі озера» 4616
«Коліна не влазять рівно сісти», – ковельський спортсмен про маршрутку «Луцьк - Шацькі озера»

У маршрутці «Луцьк - Шацькі озера» дуже тісно розміщені сидіння, що немає місця, щоб розмістити ноги.  

Про це розповідає ковельський марафонець Олександр Головницький на своїй сторінці у Facebook.

«Їхав сьогодні цією маршруткою, півсалону людей сиділи ногами в прохід, бо коліна не влазять рівно сісти. Хазяєва зміщують сідушки, щоб трішки грошей заробити, але ж є служба? яка це перевіряє?», – йдеться у дописі Олександра.

 

Коментарі
23 Грудня 2018, 18:04
то що ти бомж в тебе грошей не має на нормальне авто.. хочеш маршутку знаєш скільки коштує нормальна маршутка в європі тут її розмитнити це все скажиться на ціні переїздиу але ж ти заплачеш чому так дорого і знов бо ти бомж жалко грошей за нормальну послуги..сначала станьте багатими та розумними а тоді требуйте...а якщо ви думаєте що ви розумні і мудрий народ то я вам скажу ви гляньте яку ви владу вибираїте мудрий народ такого не зробив би...
23 Грудня 2018, 19:45
Водій, ти ідіот, хто змушує робити це в маршрутках? Влада чи ваш жлобізм? І почни правильно писати, очі болять таку кількість помилок!
23 Грудня 2018, 20:00
Шановний водій, на Вашу думку громадським транспортом лише бомжі користуються? Чи може Ви не берете жодної участі у виборі тої влади, яку так поганите? Перш ніж тарифи підвищувати, послуги навчіться надавати хоча б по-людські і з людьми поводити себе адекватно, а не так ніби Вам хтось зобов'язаний. В нашій державі свобода підприємництва, а якщо не виходить заробити на наданні послуг населенню у перевезеннях, то змініть вид діяльності, а не звинувачуєте інших у своїх проблемах, ну і звісно ж владу. Виконуйте вимоги чинного законодавства, оформте належним чином працівників, сплатіть належним чином податки, а тоді будете вимагати від влади виконувати її обов'язки. Звикли всі нічого не робити, а вимагати так, ніби робите найбільше.
23 Грудня 2018, 21:21
Якщо усі почнуть платити податки то нічого не залишиться. І ще одне чесні люди що тут пишуть не отримують зарплату в конвертах не користуються контрабандою ми всі жулики і вори всі нарушаєм закон тому спочатку система нормальна а тоді лише податки та справедливість..
24 Грудня 2018, 00:26
Не одна така маршрутка всі такі що не можна сидіти нормально а водії тільки лівак мутять і злі якто ми повинні їм платити за їхню доброту ...один жре за кермом один курить а один жре курить і гроші рахує ...є одна така маршрутка що воняє так якто там хтось сходив невже не її прибрати!!!
24 Грудня 2018, 13:13
получають зарплату 300 уе і то рахується що нормальна зарплата а їздити хочуть по царськи так не буває скажіть спасибо що не як у Індії на поїзді зверху не їздите... а люди з села пехи саміличи взагалі просять маршутку до себе хочби яку бо не їздить їм можна і без сідінь вони на стоя згідні....
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024