Їхня робота – дарувати радість: феєрверк дитячих емоцій від «Milky Way»

25 Вересня 2020, 09:10
7023

Веселі, усміхнені, енергійні, в яскравих образах і гарному настрої – аніматори святкової агенції «Milky Way» селища Шацьк завжди викликають у дітей вибух емоцій.

Герої улюблених мультиків приносять з собою те, що малеча не може описати словами, але показує вогниками в очах, усмішками,  оплесками, жестами. Це зветься дитячим щастям, і воно завжди приходить до тих, хто на нього чекає, – пише газета «Новий погляд+».

2

2

 

Шацька івент-агенція – досить юна організація, створена дуетом творчих людей навесні цього року. Одна з ініціаторок – Іванна Жипа – розповідає, як з’явилася ця ідея і з чого починали:

–На свій п’ятий день народження моя донечка захотіла незвичний подарунок – аніматорів. В Шацьку такі послуги не надавали, тому я замовила костюмованих героїв з розважальною програмою аж з Ковеля. Маленькі гості моєї іменинниці були в захваті! І тоді я задумалася: чому в Ковелі можуть, а в Шацьку – ні?..

2

 

Через деякий час разом з такою ж творчою, як сама, подругою Людмилою Захарко створила «Milky Way». Спершу було онлайн-навчання в інтернеті, робота над сценарієм святкової програми, придбання перших костюмів... Дебютували працівниці агенції на 8 Березня в одному з закладів відпочинку Світязя: поки батьки святкували, їхні діти розважалися в компанії Бетмена і Ляльки Лол.

А тоді, буквально через декілька днів, по всій країні запровадили карантин, і заборонили масові заходи. Як тільки його послабили, агенція знову запрацювала. Влітку Іванна і Людмила неодноразово організовували свята на день народження діток, веселили публіку під час святкування закриття сезону відпочинку на пляжі Світязя, а 1 вересня дарували позитивні емоції першокласникам школи села Мельники. Сьогодні мають у своїй колекції сім костюмів улюблених для дітей героїв мультиків, тішаться першим вдалим досвідом організації дитячих свят і прихильністю своїх маленьких шанувальників.

2

2

2

 

Стандартна святкова програма триває годину і включає веселощі з двома аніматорами, ігри, конкурси, бульбашкове шоу та аквагрим. Додатковою послугою є частування попкорном. Працівниці агенції створюють індивідуальну програму розваг для кожної дитини, враховуючи її стать, вік, коло вподобань та кількість маленьких гостей. Адже хлопчики більше люблять рухливі ігри, квести в компанії з Бетменом, дівчатка – танці під музику в товаристві Леді Баг.

А ще на святі дітей приваблює фотозона з Міккі- і Мінні-Маусами. Та головне, що малеча ніколи не сумує на такому яскравому заході. Іванна Жипа переконана: ресторан, вишукана кухня, дорогі подарунки не запам’ятаються дитині в її день народження так, як мандрівка в світ улюблених мультиків, спілкування з їх героями, веселощі і феєрверк щирих емоцій.

«Milky Way» приймає замовлення на організацію свят у школах, дитячих садках, а також індивідуальних заходів, днів народжень, враховує всі побажання і підбирає для аніматорів костюми героїв, яких хочуть бачити дітки. Їхня робота – дарувати радість: сучасним батькам, які хочуть зробити дитинство своїх чад щасливим, незабутнім і веселим;  і малятам, яким казка в житті потрібна не менше, ніж любов і турбота.

2

2

3

Мирослава ЦЮПЯХ

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024