Важливо нести відповідальність за здоров'я своїх пацієнтів - лікарка санаторію «Лісова пісня»

18 Серпня 2022, 11:55
Тетяна Лопошук відзначила 55-річний ювілей 1409
Тетяна Лопошук відзначила 55-річний ювілей

Лікарку санаторію «Лісова пісня» привітали з 55-річчям.

Про це йдеться на сторінці оздоровниці у Фейсбуці.

Щасливе дитинство у невеличному селі Столинські Смоляри, любляча родина – мама, тато, брат, мрія з зі шкільної парти - стати лікарем та дарувати найцінніше людям – здоров’я. І все це – зі щирою вірою в Бога, любов до якого прищеплювали в дитинстві батьки.

Це – про лікарку вищої категорії санаторію «Лісова пісня», завідувачку лікувально-діагностичного відділення, кардіологиню Тетяну Лопошук, котрій 17 серпня життя вималювало славну ювілейну дату – 55!

Працювати у санаторії «Лісова пісня» почала одразу після закінчення навчання в інституті. Вона тут росла як спеціаліст і не просто набувала досвіду, а вбирала знання, наче губка. Їй хотілося не тільки добре виконувати роботу, а й докладати максимум зусиль для оздоровлення пацієнтів. Адже переконана, що лікар – це не професія, а покликання.

«Від знань та вмінь лікаря залежить найголовніше – здоров’я кожного пацієнта, − зауважує досвідчена кардіологиня. − На запитання, що з практики найбільше запам’яталося, завжди відповідаю, що такого немає. Для мене не існує поняття «незвичайний випадок», бо сприймаю недуги кожного пацієнта, як свої. Стараюся допомогти, спираючись на власний досвід, знання та вміння».

Основне в роботі лікаря, каже Тетяна Володимирівна, це не тільки велика відповідальність за здоров’я кількох сотень пацієнтів, а й велике співчуття і розуміння хворого.

Знання, здобуті під час навчання у медінституті, на різноманітних курсах підвищення кваліфікації, паралельно – під час роботи в Шацькій та Любомльській лікарнях, допомагають у лікуванні та реабілітації пацієнтів санаторію «Лісова пісня», куди щороку приїжджають тисячі людей з усіх куточків України та близького зарубіжжя. Лікарка досконало вивчає кожний діагноз пацієнта, обстежує, призначає лікувальні та оздоровчо-реабілітаційні процедури – усе заради того, аби кожен пацієнт поїхав зі здравниці сповненим нових сил.

«Ми вітаємо ювілярку з днем народження! Бажаємо міцного здоров‘я, та довгих продуктивних років праці на благо людей» – йдеться у дописі.

Читайте також: Лікар «Лісової пісні» Тетяна Лопошук - про роботу, життєві знаки та сенс життя

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром