Шацька артистка заспівала дуетом на одній сцені з французом Полем Манондізом

10 Лютого 2020, 10:40
Вікторія Ягодинець заспівала дуетом із Полем Манондізом 4716
Вікторія Ягодинець заспівала дуетом із Полем Манондізом

Наприкінці січня у Шацьку, Любомлі та Нововолинську відбулися концерти відомого франко-українського співака Поля Манондіза. Разом із ним на сцені глядачі могли почути декілька пісень у виконанні Вікторії Ягодинець.

Виявляється, 23-річна дівчина  – провідна методистка Шацького районного будинку культури. Як же так трапилося, що звичайна дівчина родом із туристичного села Світязь заспівала дуетом з відомим в Україні та Франції співаком?

«Одного дня, очевидно, помітивши у життєписі «працівниця Шацького РБК», до мене у фейсбуці «попросився» у друзі Володимир Мороз. Він був одним із організаторів концертного туру співака, та запитав, чи є можливість у Шацьку організувати концерт Поля Манондіза. Відповіла, що можемо допомогти. І вже разом із колегою Марією Ханзерук запропонували на вибір приміщення, де б можна провести концерт, домовлятися за оренду апаратури, взялися за розповсюдження реклами та квитків», – розповідає Вікторія.

Читайте також: Пристрасть, французький шарм і любов до України: як Поль Манондіз «запалював» у Шацьку

6
Виступ у Шацьку
Виступ у Шацьку

Були вагання, чи прийдуть люди, адже часу на анонс концерту було досить мало – менше тижня. Та й сезон зараз – не літо…

«Потім Володимир знову зателефонував та запитав, чи я співаю. «Ну… трохи», - відповіла йому. Адже мій рівень та Поля боюсь навіть порівнювати. Запропонували на концерті виконати дві пісні, аби Поль мав невелику паузу для перепочинку. А ще - разом із Полем заспівати дуетом його відому пісню «Зацілую», яку він, до речі, виконує разом зі своєю дружиною Оленою. Радо погодилася, бо вже навіть опинитися на одній сцені із такою людиною – це вже успіх», – ділиться враженнями Вікторія.

На жаль, в Любомлі з певних причин не встигли організувати дует Поля та Вікторії, тож любомльчани у перервах між виступами співака насолоджувалися пісенними творами у виконанні Вікторії.

«Пісні, які мала виконувати, відбирала сама. Вони, на вимогу організаторів, мали бути лише україномовними. Усе відбувалося дуже швидко, спонтанно, але в цьому є свої переваги» , – ділиться дівчина.

Перед концертом у Шацьку з Полем провели лише одну репетицію, адже хіт «Зацілую» Вікторії уже був давно відомий.

«Зізнаюсь, що вперше було важко співати дуетом, маючи всього одну репетицію. Складно було підлаштуватися», – каже Вікторія.

Проте щирі вигуки шачан та прохання заспівати цей хіт «на біс» засвідчили, що виконання було на хорошому рівні.

6
Вікторія Ягодинець співає у Любомлі
Вікторія Ягодинець співає у Любомлі

Сольний спів дівчини та дует зі співаком настільки сподобався організаторам, що ті запропонували Вікторії виступити наступного дня на концерті у Нововолинську та згодом Коростені Житомирської області.

«Спочатку вагалася, бо не могла повірити у серйозність цієї пропозиції. Коли їхала до Нововолинська, переживала, чи сприйме публіка, бо ж співати на районній сцені у Шацьку – це одне, але зовсім інше – думати, як тебе сприймуть глядачі разом із виконавцем такого рівня!» - зізнається Вікторія.

Але хвилювання дівчини виявилися марними: нововолинців вразив виступ талановитої шацької співачки, котрі не очікували, що вона – родом із сусіднього району. Навіть викликали «на біс!» ще раз заспівати відомий хіт.

4
Разом із шанувальницями фоанцузького співака у Нововолинську
Разом із шанувальницями фоанцузького співака у Нововолинську

Аналогічна ситуація була і в Коростені, де концерт відбувся у суботу, 1 лютого. Напередодні виступу продюсер Поля дав Вікторії мелодію та текст нової пісні  та запропонував виконати її на концерті у Коростені. Прохання продюсера Віка виконала, тому вже там глядачі змогли насолоджуватися піснею у виконанні шацької артистки.

Працелюбність, надзвичайний талант, завзяття та готовність у будь-яку хвилину заради улюбленої справи – музики – кинути усе настільки сподобалися команді артиста, що ті запропонували Вікторії попрацювати разом з ними. В якому форматі це буде – стане відомо згодом після зустрічі.

«Я не хочу загадувати, як буде далі. Знаю лише одне: такий шанс не можна втрачати, тож постараюся викладатись на всі 200 відсотків, аби отримати можливість удосконалити свій вокал, набратись сценічного досвіду поряд із співаком такого рівня. Для мене це вже крутий досвід», – запевняє Вікторія.  

Від роботи творчої команди Поля Манондіза у працівниць районного будинку культури – лише позитивні враження. Щире спілкування членів команди, звичайна турбота один про одного, харизматичність та водночас простота самого співака направду дивували.

«Спочатку навіть страшно було стояти на одній сцені з виконавцем такого рівня, бо це – дуже велика відповідальність. Але згодом його упевненість, щирі слова підтримки та заохочення, поради як професіонала зробили свою справу: з кожним виступом почувалась на сцені більш упевнено», - ділиться враженнями дівчина.

Разом з тим команді Поля Манондіза сподобалась згуртованість, організаторські здібності працівниць Шацького районного будинку культури, що ті пообіцяли їм свою підтримку у подальших творчо-музичних заходах, які дівчата будуть організовувати у Шацьку.

Тож побажаємо Вікторії успіхів у її нових починаннях!

7

Віта ШЕПЕЛЯ

Коментарі
10 Лютого 2020, 19:51
Молодчинка, йди вперед !
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром