«Nester-House» – гостинний маєток зимового Світязя

05 Січня 2020, 09:20
5406

Шацький національний природний парк – візитівка Волині, він манить своєю недоторканою красою і природною величчю.

Важко знайти поблизу краще місце для спокійного, тихого відпочинку на лоні озерної природи. Шацькі озера прекрасні і дивовижні, ці краї щороку гостинно приймають тисячі туристів. І йдеться не лише про спекотні літні місяці, Світязь щиро радий відвідувачам у будь-яку пору року і неодмінно подарує вам незабутній зимовий відпочинок!

Шацький національний парк взимку – це унікальна можливість провести час наодинці із природою, що виглядає особливо урочисто, вбравшись у помпезні снігові шати. Тут повітря особливо чисте, а навколишня тиша і спокій дозволять вам повноцінно відпочити від гамірного міста і поринути в атмосферу затишку і комфорту.

Тому, обираючи місце для зимового відпочинку на Світязі, мимоволі виникають асоціації про спокійний, затишний куточок, де ніщо не нагадає про щоденні стреси і буденні турботи.

Саме таким місцем є маєток «Nester-House». Це унікальний комплекс, розташований на території площею один гектар, що дає змогу почуватися вільно на необмеженому просторі природної краси, поєднаної з розвиненою інфраструктурою та широким спектром послуг для повноцінного відпочинку.

Тут до ваших послуг 23 комфортабельних готельних номери у будинку з натурального дерева, обробленого екологічно чистими та безпечними матеріалами.

1

 

Оздоровчі чани з теплою кімнатою, аромамаслами, трав'яним чаєм і іншими приємними сюрпризами, лікувальні грязі, послуги професійного масажиста, затишний ресторан з сучасними і неперевершеними стравами, у якому вам з радістю приготують коронну страву – світязького вугра.

На території комплексу – власний ставок, облаштований пляж, альтанки, в яких можна приємно провести вечір, готуючи шашлик на свіжому повітрі, та безліч інших зручностей для вашого комфорту.

Тут вас по-хазяйському гостинно зустріне привітний спаніель Хаус – незмінний житель і охоронець маєтку, що поселився  на його першу річницю і з того часу став своєрідним талісманом «Nester-House».

Крім того, маєток розташований неподалік він Петро-Павлівського чоловічого монастиря – білокам’яного храму, що ось уже понад 160 років височіє над мальовничим озером Світязь. Сюди, до настоятеля храму архімандрита Арсенія Дем'янчука, нестримним потоком приїжджають паломники з усіх куточків України, з Росії, Польщі, Молдавії, Білорусі.

Готельні номери

До ваших послуг 23 комфортабельні номери класу «Люкс», «Напівлюкс», «Стандарт», у вартість номерів включені сніданки! Найкраще відпочивати, коли почуваєш себе як удома. Це відчуття вас не полишить ні на мить, якщо ви вирішите зупинитися у цьому готелі. Номери виконані в мінімалістичному стилі й оздоблені натуральною деревиною. Водночас у них ви знайдете все необхідне для гарного відпочинку.

Ресторація

Затишне місце маєтку на 120 осіб, тут вам запропонують страви з екологічно чистих місцевих продуктів у європейському стилі: гриби, риба, світязькі вугрі та багато іншого, а також піцу та хачапурі на дровах та суші. Ресторація може стати ідеальним місцем для святкування днів народжень, весіль та інших важливих подій у вашому житті. Для дітей у ресторації проводяться майстер-класи з приготування піци та імбирного печива.

До 1 травня.2020 року діє знижка – 20% на ваше свято.

1

1


 

Дитяча кімната

Місце, де діти матимуть змогу погратися у басейні з кульками, настільними та іншими сучасними іграми, конструкторами та різноманітними іграшками. Для діток від семи років є ігрова приставка.

Читайте також: У маєтку «Nester-House» відкрили першу дитячу ігрову кімнату на Світязі

1

 

Конференц-зала

Сучасна, зручна конференц-зала на 120 осіб обладнана всім необхідним для проведення тренінгів, конференцій та інших ділових зустрічей.


 

Оздоровчі чани

Nester-House є одним з небагатьох місць в Україні, де варять чани. Вигідне місце розташування на озері Світязь дає можливість використовувати лікувальні світязькі грязі. Сам чан – це котел розміром 1х1,5 метрів, що вміщує дві тонни води. 

Розміри чана дозволяють паритися декільком людям одночасно, тому цей відпочинок сміливо можна назвати сімейним. Ця процедура є оздоровчо-лікувальною, оскільки в чан додають світязькі грязі (сапропель), що збагачені вітамінами, мінералами та корисними елементами, спеціальні трави і солі —  і це все під відкритим небом.

Гаряча  вода з травами та мінералами лікує хвороби опорно-рухового апарату, а контрастна холодна вода запускає приховані механізми омолодження.

1

 

Сани святого Миколая

Віднедавна родзинкою маєтку стали прогулянки на санях святого Миколая, Сани тягне квадроцикл Бомбардир, а за кермом сам Миколай, ці прогулянки до душі не лише дітям а й дорослим!

Читайте також: Світязь: святий Миколай катає дітей на санях, роздає подарунки і здійснює мрії

1

 

Для вашої зручності:

♦ можливість оплати послуг карткою та по перерахунку;

♦ бронювання номерів  24/7;

♦ ресторація на території маєтку;

♦ альтанки з мангалами;

♦ можливість придбання подарункових сертифікатів на усі види послуг.

Тож запрошуємо вас у «Nester-House» – маєток, де комфортні умови проживання ідеально поєднуються із величчю недоторканої природи. Це місце, де можна відпочити душею і тілом, куди неодмінно захочеться повернутися знову!

ОСОБЛИВО ГУЧНІ ПОДІЇ у маєтку Nester House на перший квартал 2020 року

7 січня – святкування Різдва Христового

8 січня – святкування Різдва Христового

13 січня – вечорниці «Старий Новий Рік»

19 січня – свято Водохреща

14 лютого – День закоханих

29 лютого – Масниця

8 березня – Жіночий день, або «День Весни»

Деталі по телефону.

Готель  099 434 40 34

Ресторан 068 434 40 88

 

20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром