Чи поїдуть українці відпочивати в цьому році?

30 Травня 2022, 12:03
Чи поїдуть українці відпочивати в цьому році? 2808
Чи поїдуть українці відпочивати в цьому році?

Чи буде літній сезон відпочинку під час воєнного стану? Чи поїдуть українці купатися на Шацькі озера цього року? 

Ці та інші схожі питання сьогодні найбільше хвилюють численних власників помешкань орієнтованих на подобову оренду для відпочинку.

Звичайно, точно відповісти на це запитання ніхто не зможе, оскільки відповідь дуже залежить від поточної ситуації в регіоні. Проте, можна зробити деякі прогнози, якщо вважати, що безпекова ситуація залишається незмінною, виходячи з наступного:

  1. За даними сайту про відпочинок в Україні - RestLib сумарна активність користувачів, які підбирали житло на Шацьких озерах впродовж травня зменшилася на 61% у порівнянні з 2021 роком. Тобто, майже в три рази менше українців на сьогодні шукають житло на озерах. Проте, це не означає, що інтерес до Шацьких озер пропав зовсім. Нижче наведено порівняльну діаграму активності у 2021 та 2022 роках.

  2. Шацькі озера та Карпати - два регіони, які найближчим часом матимуть змогу відвідати українці для відпочинку, зважаючи на відсутність можливості для закордонного відпочинку та відпочинку на морях у зв’язку з воєнними діями на території нашої держави.

  3. У зв’язку з постійним насиченням інформаційного поля тривожними новинами про війну, інтенсивність якого найбільше спостерігається у великих містах,  діти, та і дорослі, потребують емоційного розвантаження. Шацькі озера влітку, один з найкращих регіонів для цього.

Виходячи з цього, можна припустити, що пляжі Шацьких озер не будуть зовсім пустими, хоча великого ажіотажу з боку туристів очікувати не варто. Власникам туристичного бізнесу доведеться боротися за свого клієнта.

Свого клієнта на оренду помешкань можна знайти на платформі RestLib розмістивши оголошення. Для підтримки українського бізнесу платформа RestLib покращила умови розміщення на 2022 рік:

  • Ціни на всі тарифні плани знижено до 20%;

  • Перше розміщення зі знижкою 50%;

  • Можливість безплатної публікації оголошень для тих власників, які не мають змоги оплатити рекламу.

З тарифами та деталями розміщення на RestLib можна ознайомитися за посиланням - https://restlib.com.ua/uk/tariffs?utm_source=shatskrayon&utm_medium=article&utm_campaign=2022 

Чим більше вас бачать - тим більший шанс, що до вас приїдуть відпочивальники.

Коментарі
31 Травня 2022, 15:28
Не знаю в три не в три рази менше, але в мене бронювання дуже рідко, хоча в минулих роках було вже на цей час розписано 1,5 - 2 місяці. При тому, що рекламуємося на трьох сайтах постійно, в тому числі і на RestLib
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром