У фітнес-клубі "Атлетік" покращують фігуру і відновлюють здоров'я

06 Листопада 2016, 06:00
8356

Далеко не кожен навчальний заклад України може запропонувати своїм студентам такий вид післяурочного дозвілля, як заняття в тренажерному залі. А от у Шацькому лісовому коледжі імені В.Сулька вже рік, як перейняли європейський досвід і відкрили фітнес-клуб «Атлетік». Постійні клієнти клубу – студенти – з користю для здоров’я проводять там свій вільний час. Просторе і світле приміщення, тепло і комфорт, завжди приємна музика, десятки тренажерів – сама атмосфера клубу заохочує до його відвідування.

Про це пише "Шацький край" за 5 листопада 2016 року.

Про популярність клубу не лише серед студентів, а й серед жителів району, про акції і вартість послуг розповідають тренери Сергій Приступа і Юлія Корнелюк.


 

В обох за плечима – фізкультурна освіта і спеціальні курси фітнес-тренерів. За рік майже щоденної роботи можуть похвалитися успішним досвідом проведення особистих і групових тренувань, надання професійних консультацій, індивідуального підходу до кожного клієнта, застосування на практиці різних фітнес-методик.

-Рік тому, коли ми тільки відкрилися, в клуб записалося до сотні людей. Це дуже багато – до 70 відвідувань у місяць. Потім клієнтів зменшилося, небагато відвідувачів було і влітку. Зараз маємо стабільну кількість – 60 чоловік, - розповідає Юлія.

Працює клуб щоденно з 10.00 ранку до 21.30 вечора, неділя – вихідний день. Коли в клуб приходять новачки, вони зазвичай не знають, з якого боку їм підступити до тренажерів, який з них обрати, наскільки інтенсивно на ньому займатися. Тренери їм у цьому допомагають.

-Найчастіше в клуб приходять для того, щоб схуднути і набрати м’язову тканину. Але буває, що звертаються із серйозними проблемами – травмами хребта, грижею. Тренажери в нас універсальні – для будь-якої групи м’язів, тому підбираємо спеціальний комплекс вправ – і хворі через деякий час відчувають полегшення, - приєднується до розмови Сергій.

Серед хлопців і чоловіків найпопулярнішим є жим штанги лежачи, а от представники жіночої статі люблять бігові доріжки.

«Серед усіх жінок існує міф, що бігаючи вони худнуть!» - усміхається тренер. Не все так просто. Як розповів Сергій, заняття на тренажерах – це лише 30% результату, решта 70% – це кропітка вольова робота над собою вдома. До проблеми потрібно підходити комплексно. Перше: необхідно інтенсивно і систематично (через день) працювати в залі. Друге: правильно харчуватися. Третє: правильно відпочивати.


 

Клуб має своїх постійних клієнтів, які займаються в залі впродовж цілого року. Для таких в клубі працює система постійних знижок – їм дарують абонемент на безкоштовне відвідування залу впродовж двох місяців. Є й інші акції: 50-відсоткова знижка, безкоштовний абонемент на місяць, день відкритих дверей тощо.  Інформація про знижки завжди оновлюється в групі клубу «ВКонтакті». Загалом же вартість місячного абонемента становить 300 гривень (12 занять), індивідуальні заняття з тренером – 400 гривень у місяць, для студентів – 200 гривень.


 

Якщо ви ще не відкрили для себе клубу «Атлетік», але хочете позбавитися надлишкової ваги, надати м'язам тонусу та отримати бездоганну фігуру, приходьте до Шацького лісового коледжу. Вам там будуть раді.

Мирослава ЦЮП’ЯХ.


 

  

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024