Які вони нові плиткорізи «Sturm»? 5 відмінностей!

03 Жовтня 2016, 22:01
2171

Кахельну плитку можна різати болгаркою, механічним плиткорізом або ж склорізом. Але кінцева якість такого матеріалу після різання буде залишати бажати кращого. Тим більше, що не кожну плитку можна коректно переламати точно по смузі, утвореної роликом ручного різака або склоріза точно по глазурі. Керамограніт, це товста і міцна плита з каменю, а також кахель для підлоги, який не піддається укороченню подібними інструментами.

Фаховий плиточник в сучасних умовах–професіонал, в наявності якого є завжди електричний плиткоріз. На шляху до майстерності треба зрозуміти, які є профільні електроінструменти. Жителі міста Шацьк, можуть в інтернет-магазині e-1.com.ua придбати плиткорізSturmза гарною ціною і з доставкою 1-2 дня, як стаціонарний з двигуном знизу, так і стаціонарний з двигуном вгорі.

Але це ще не всі відмінності, також до них можна віднести:

1. Потужність диска
Великашвидкість обертів диска не грає дуже великої ролі. Щоб розпил був хорошийпо якості і кількості, алмазному диску достатньо від 2 до 3 тисяч оборотів за хвилину на холостому ході.

2. Потужність двигунаплиткоріза
Для розпилювання звичайної плитки або не дуже товстої облицювальної панелі підійдеплиткоріз Штурм з потужністю двигуна від 700 до 1500 Вт, діаметр диска якого варіюється в межах від 200 до 250 мм. Диск який має коло діаметром 350 мм, заготовки розпилюють на глибину до 135 мм.

3. Глибина різу
Позитивним моментом можливості зміни глибини занурення в оброблюваний матеріал є те, що можна виконувати різання в центрі плитки, наприклад, для монтажу отвору, в який буде встановлюватися група розеток. Зазвичай глибина розрізання буває 40-110 мм і повинна вказуватися в техпаспорті. Електричний плиткорізв документімає відмітку про параметри глибини різання під кутом, показники якої набагато менше різання під прямим кутом.

4. Електроніка
У всіх плиткорізівSturm є серйозні захисні деталі: два контури ізоляції обмоток, вбудовані УЗО, що розривають автомати, високоякісні шнури, системи кожухів і ущільнювачів, що не пропускають воду.

5. Станина
Важливо, щоб станина апарату була досить стабільною і дуже міцною, так як на ній розміщені всі головні кріпильні й розмічальні пристосування, виготовлені з високоякісних матеріалів – зі сплавів з додаванням алюмінію і нержавійки. У стаціонарнихплиткорізів часто використовують неслизькі накладки, створені з еластичного матеріалу.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024