«Таку смачну піцу їли лише в Неаполі та у вас», — відвідувачі про гостинний маєток «Nester-House»

07 Листопада 2018, 10:00
Ірина Невар 2074
Ірина Невар

Після завершення відпочинкового сезону в маєтку «Nester-House» тільки починаються різноманітні розваги як для місцевих мешканців, так і для гостей. Тому якщо ви думаєте, що на Світязі цікаво лише літом, то ви помиляєтеся.

Як розповіла адміністраторка маєтку Ірина Невар, цього року в літній період всі номери забронювали за місяць, проте великий наплив відвідувачів тут й в інші пори року, адже зараз у «Nester-House» діють ресторан, чани, проводять дискотеки, майстер-класи, а також можна організувати весілля із виїзною церемонією з усіма зручностями.

«Є люди, які щороку повертаються до нас на відпочинок зі словами «у вас нам добре», — зауважує Ірина Невар.

 

— Чим маєток корисний для місцевих мешканців?

—У нас на території відкрився ресторан, в який приходить дуже багато відвідувачів, мешканців Світязя. Зараз попитом користуються майстер-класи для діток. Зі шкіл до нас приводять діток, яких ми навчали пекти піцу. Таке ми організовуємо під час канікул та вихідних. А ще ці майстер-класи батьки простять проводити й у Дні народження, як розважальну програму для малечі.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО МАЙСТЕР-КЛАСИ

 

— Які відгуки про відпочинок у маєтку залишали клієнти?

— Найбільше вони хвалять нашу кухню та ресторан. Часто читала про чудову атмосферу в нашому маєтку, гарну та простору територію, велике захоплення викликає відвідування чанів.

Як я вже казала, дуже хвалять нашу кухню. Якось гості з Києва казали, що таку смачну піцу вони їли лише в Неаполі та у нас. Також відвідувачам дуже подобається наш борщ та його подача. А також говорять про «домашню» атмосферу в нас та люб’язний персонал.  

У ресторані «Nester-House»
У ресторані «Nester-House»

 

— Скільки відвідувачів було у маєтку за цей відпочинковий період?

— Сказати важко, але орієнтовно 2 000 людей, які проживали у нашому готелі, а ще й десь стільки тих, які приходили в чани, ресторан, на дискотеку.

 

— Які святкування у вас проходять ще, крім Днів народжень?

— Наразі ми маємо можливість приймати гостей на святкування весіль. Цього року їх у нас було два. Найбільшу альтанку, де проводять виїзну церемонію, дуже гарно прикрашають, також оформлюють зал, а на вулиці за бажанням може проходити дискотека. До  речі, ті пари, які організовують у нас бенкет, мають великий плюс – безкоштовний величезний номер для молодят з ванною посеред кімнати.

Неодноразово гості потім нам казали, якщо якби вони святкували своє весілля, то хотіли б саме у нас, бо це і закрита територія, але ти на природі, і дітям є де гуляти, і переночувати є де.

 

— Які послуги у маєтку є у всі пори року?

— Це наші знамениті чани, які функціонують цілий рік. Особливо від них в захваті ті, хто вперше спробував, що це таке. Навіть влітку, коли хороша погода, охочих відвідати чани – дуже багато. Інколи ми змушені навіть відмовляти. Так само і взимку. Кожного року на Водохреще до нас приїздять люди покупатися в чанах.

 

— Які новинки запровадили в «Nester-House» цього року?

— Цього літа ми зробили дитячий басейн, де батьки можуть відпочивати зі своїми дітьми. Не кожен хоче йти на озеро під палюче сонце, тому цей басейн хороша альтернатива. Найбільше ми пишаємося тим, що цього року відкрили ресторан, бо раніше можна було посидіти лише в альтанках. Також у нас тепер є конференц-зал, розрахований на 100 осіб.

Конференц-зал у  «Nester-House»
Конференц-зал у «Nester-House»


Також у межах села Світязь, якщо ви замовляєте від 5 піц, то доставка безкоштовна. Зараз, окрім піци, ми також почали готувати суші, які теж доставляємо по Світязю та Шацьку. Влітку це турбази та доставляли замовлення на пляж.

 

— Кажуть, у вас є талісман маєтку. Хто чи що це?

— Це наш песик Хаус. Він тут як замісник хазяїна. Коли власника нема на місці, то Хаус все контролює, майже до кожного відвідувача підходить, хтось йому подобається, хтось ні. Ще він любить гратися з дітками.

 

— Чи зупинялися у вас іноземці?

—Так, літом були іноземці, найбільше поляків та білорусів. Також у нас жили й італійці, німці, а проїздом були чехи.

Італійців до нас привезла одна дівчина, яка знала їхню мову і якось познайомилася з ними. Через відгуки італійці знайшли наш маєток, а ця дівчина вже привезла їх у «Nester-House». Вона була нашим перекладачем.


Басейн та номери маєтку
Басейн та номери маєтку

 

— А знаменитості у вас були?

— Коли на Світязі проходив один із етапів стронґменів, то у нас проживав Василь Вірастюк.

Василь Вірастюк на Світязі
Василь Вірастюк на Світязі

 

— Які цікаві заходи ви плануєте найближчим часом?

— Наразі ми готуємося до святкування Нового року, адже на це свято до нас приїздять гості навіть з Києва та Одеси. Якщо ми їдемо відпочити й розважитися в ті міста, то кияни й одесити приїздять до нас. Певно так, як нам приїдаються наші краєвиди, то їм – їхні.

Проте ми не забуваємо й про місцевих мешканців, які теж приходять до нас, тому хочеться щось цікаве організувати й для них. Тому плануємо на Новий рік влаштувати дискотеку, і не тільки це. Окрім цього, буде розважальна програма з ведучими, будуть відкриті чани, плануємо й заходи для дітей.

Розмовляла Іванна СОЛОМАНЧУК

25/04/2024 Четвер
25.04.2024