У приватного стоматолога з Шацька - тисячі пролікованих пацієнтів

25 Жовтня 2018, 15:50
Валерій Сергієвич з сином Іваном 6465
Валерій Сергієвич з сином Іваном

Стоматологу Валерію Сергієвичу з смт Шацьк сьогодні, 25 жовтня, виповнилося 60 років.

Свою приватну стоматологічну практику лікар розпочав у 1989 році. На прийом до Валерія Павловича, який заслужив авторитет серед односельців, як у ті часи, так і зараз, йдуть і діти, і молодь, і літні люди. Комфортний кабінет, сучасна стоматологічна апаратура, а головне – професіоналізм лікаря приваблюють пацієнтів. Працює Валерій Сергієвич разом з сином Іваном і може на сьогодні похвалитися тисячами пролікованих людей.

– Надаємо переважно послуги лікування, видалення зубів, – розповідає Валерій Павлович. – Хоча моя спеціальність «Стоматологія», здобута в Львівському медінституті, дозволяє мені діяти в значно ширшому спектрі – бути одночасно терапевтом, хірургом, протезистом і дитячим стоматологом. Слідкуємо за новинками, їздимо на виставки та майстер-класи, переймаємо досвід у колег, щоб не втратити «марку», бо, мабуть, у жодній іншій медичній галузі немає такої конкуренції, як у стоматології, - розповідає ювіляр. 
 

Не лише син, а й донька Олена обрала собі професію стоматолога.  Вона ще зі школи знала, що буде, як тато, лікувати зуби. Іван із вибором професії визначався довше. Зате тепер у парі з батьком створили потужний лікарський тандем із чітко визначеними для кожного годинами роботи та власною клієнтурою.
Дружина лікаря Наталія Анатоліївна розуміє всі тонкощі сімейної справи. Звикла до того, що до чоловіка можуть зателефонувати в будь-яку пору доби, на свято, у вихідний чи, скажімо, в новорічну ніч і попроситися на прийом. Таким пацієнтам відмовити важко, оскільки терпіти зубний біль неможливо.

В день ювілею зичимо лікарю здоров’я, професійних перемог, вдячних пацієнтів і задоволення від роботи!

Коментарі
25 Жовтня 2018, 22:25
Як не дивись, з якого боку, <br/>А Ви ще чоловік нівроку; <br/>Хоч за плечима шістдесятка, <br/>Та Вам позаздрять молодятка. <br/>Є порох ще в порохівницях! <br/>І не одна ще молодиця, <br/>Поглянувши в обличчя гоже, <br/>Розділить радо з Вами ложе. <br/>Бо вікові Ви не підвладні, <br/>Такі ж бадьорі і принадні, <br/>Дух молодечий б’є фонтаном, <br/>Вам на спочинок ще зарано. <br/>Ну а завершити усе це <br/>Такою б фразою хотілось, <br/>Аби гаряче Ваше серце <br/>Ще довго без ремонту билось.
26 Жовтня 2018, 01:03
Вітаємо Вас з ювілеєм.Бажаємо Вам міцного здоров'я ,енергії,оптимізму та достатку.Нехай Ваша нелегка робота приносить тільки задоволення.Побільше хороших клієнтів.
26 Жовтня 2018, 11:53
Багато років я сама і мої діти лікуємо зуби в цих стоматологів. Що тут скажеш - професіонали. Довгих літ життя і плідної праці Валерію Павловичу!
29 Жовтня 2018, 21:49
Приеднуемося до поздоровлень! Благих та довгих Вам рокив!
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром