Мотузковий парк у Гушово

27 Серпня 2018, 04:00
Мотузковий парк урочище Гушово 5130
Мотузковий парк урочище Гушово

Любителям активного відпочинку є де розвернутися на озері Світязь. До їх послуг човни, катери і байдарки, парашути, кінні та велосипедні прогулянки, і навіть скелелазіння. Не так давно при в'їзді в урочище Гушово з'явилася нова розвага, з якою варто ознайомитись - канатний (мотузковий) парк.

Що ж це таке?

Чудовий сосновий бір, став майданчиком для любителів гострих відчуттів, які приїжджають на відпочинок на Світязі. Група ентузіастів побудувала мотузковий парк, за аналогом з найбільшим європейським, і їм це вдалося повною мірою! Тепер ви можете кинути виклик своєму тілу і рефлексам, спробувавши пройти смугу перешкод,  рівень над землею якої коливається від 3 до 15 метрів. Звісно, що безпеці також було приділено чимало уваги, і навіть новачки в спорті цілком в змозі отримати заряд незабутніх відчуттів без ризику для здоров'я.

мотузкова доріжка
мотузкова доріжка


Природно, що таке шикарне озеро, як Світязь, надає чимало розваг, але в Україні не так вже й багато мотузкових парків, щоб ігнорувати цю унікальну можливість. Може бути, що приїхавши додому, ви забажаєте побудувати у себе щось подібне. Чому б і ні, якщо з витрат - тільки міцні канати та страхувальні троси? Активний відпочинок може набути величезної популярності у вашому регіоні, з легкої подачі озера Світязь. Ну а під час літньої відпустки, отримавши вдосталь адреналіну в урочищі Гушово, ви можете відправитися на пляж, щоб поринути в прозорі води озера, які моментально відновлять витрачені сили.

Що може бути кращим за такий чудовий відпочинок?
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром