Випускникам: досягнете бажаного, якщо почуєте свою Душу. БЛОГ

11 Червня 2018, 12:00
1875

Мабуть, варто, особливо влітку, прокидатися зі сходом сонця. Наповнюватися магією, що закодована в тому дійстві.  З дня в день,  з року в рік Сонце, здавалося б, «ходить» однією і тою ж дорогою – та щоразу бачити його схід – як причетність до таїнства. Недосяжне, незбагненне і величне – воно повільно виринає з-за обрію. Невеличка, на перший погляд, кулька володіє надприродною силою. Бо з появою її перших променів прокидається все на Землі: і квіточка, і пташечка, і людина. Якщо небо безхмарне, то повною мірою однаково кожен отримує його життєдайну енергію і силу. Хіба хтось вимушено чи навмисно заховався в тінь…

А тим часом Сонечко піднімається вище, і його енергією насититись може кожен, навіть той, хто прокинувся пізніше. І ніхто не може звинуватити Сонце в неправильному розподілі енергії – її вистачає всім! То Дар Божий! Як даром є і те, що все живе на Землі має виконувати свою місію. І в кожної живої істоти,  у Людини особливо, є  талант – той самий Дар Божий!

Є ті, хто в це не вірять; є ті, хто вірити не хочуть; є ті, кому вірити в це невигідно з певних причин; є ті, кому треба допомогти повірити…

Особливо хочеться надихнути випускників шкіл, які з трепетом очікують на результати ЗНО. Так, результативне ЗНО – це відкриті двері ВНЗ, здійснення омріяного. Це результат того, як довго і наполегливо, вперто й ретельно готувався кожен. Багато хто вже озирнувся назад і зробив певні висновки. Може, хтось, якби було можливо, щось змінив. Та то тільки Сонцю дано Богом «ходити» тою самою дорогою. І це твердження – марево. Бо немає однакових світанків, однакових відчуттів і переживань від  побаченого. А ЗНО – то тест, який перевіряє знання. Не емоції. Не переживання. Не стан душі. Не Талант.

Незалежно від результатів тесту, кожен може досягти бажаного, якщо почує свою Душу. Шукайте місце, де вона – ваша Душа, спираючись на ваш Талант, зможе розгорнутись на повну і розцвісти. І тоді зрозумієте, як скористатися Розумом. Доповніть усе це Вірою, і будьте певні, що досягнете результату.

Та спочатку треба встати спозаранку… бо в Сонці – вся магія!

Ольга Сидорук

 

Коментарі
13 Червня 2018, 15:56
Прекрасно...Неймовірно влучно. Натхнено самим Богом.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024