Про прапор, сміттєзвалище та дороги: що просили депутати на сесії у своїх зверненнях

19 Жовтня 2018, 14:55
Запит озвучує депутатка Ольга Дударчук 2618
Запит озвучує депутатка Ольга Дударчук

На початку сесії Шацької районної ради, яка відбулася 18 жовтня, депутати озвучили свої запити та звернення.

Депутатка Ольга Дударчук звернулася до голови Шацької РДА щодо стану ремонту дороги Вілиця-Кропивники. Депутатку цікавило, на якому стані виконання знаходиться проект ремонту дороги з білощебененвим покриттям, і чи буде воно завершено у цьому році.

Подібний запит прозвучав і від Сергія Сидорука, який непокоїться станом відремонтованої білощебеневої дороги Шацьк-Мельники та запитує в керівництва, з яких причин не завершується ремонт дороги та коли таки відремонтують залишок цієї дороги довжиною 500 метрів, який веде до села Мельники. Також він звернувся до служб та установ, які надають відповіді на запити та звернення депутатів: іноді їх подають із порушенням термінів, іноді – взагалі не надають.

Запит від депутата Сергія Сидорука
Запит від депутата Сергія Сидорука

Депутат-свободівець Андрій Лисий у запиті просив повідомити, чому на державне свято – в День захисника України – на адміністративному приміщенні Шацької районної ради не був вивішений червоно-чорний прапор ОУН-УПА, адже цим районна рада не виконує своє ж рішення, прийняте на одній із сесій в цьому році. Сергій Карпук, голова Шацької районної ради, пообіцяв, що розбереться із цією ситуацією, адже він особисто передавав прапор господарській службі.

Депутат Андрій Лисий озвучує свій запит про використання прапора
Депутат Андрій Лисий озвучує свій запит про використання прапора

Олександр Наумич підготував депутатський запит до Шацької РДА та Шацької селищної ради, в якому цікавився, чи виділялися кошти на будівництво нового полігону твердих побутових відходів та чи резервувалася під нього земельна ділянка. Адже, як повідомив депутату начальник комунального підприємства «Будинкоуправління» Іван Коваль, селищного полігону, на який, до речі, звозять сміття від усього району, вистачить тільки до літа 2019 року.

Ніна Хомич звернулася з депутатським запитанням до голови Шацької РДА про те, чи є можливість на автобусних зупинках району вивісити графік руху автобусів, адже літо закінчилося, деякі маршрути не їздять у села за тими графіками, за якими їздили влітку.

Всі запити буде направлено за належністю в установленому законом порядку.

Коментарі
19 Жовтня 2018, 18:57
лисому аби прапор висів і все а те що на вул Вишневі не має дороги то йому пофіг зараз дощі підуть і опять все по новому буде на свято буду сидіти зато прапор висітиме а да говоритим на Українській мові і в церкву ходитим НАШУ УКРАЇНСЬКУ...
20 Жовтня 2018, 00:16
за прапор це дійсно піпец головна проблема району для чого таких депутатів вибирати до чого ми вже докотились
21 Жовтня 2018, 16:47
До "односельчанина і Ігоря". Щодо дороги, то по вул. Л. Українки (біля магазину "Діана") я розширив дорогу до відповідних норм, частково за власні кошти. Добився 2018-19 р. продовження вул. Л. Українки білощебеневим покриттям (1.3 км.). За моїм проханням і за сприянням депутатів ВО "Свобода" в обласній раді в 2018 році виділено 200 тис. гривень на внутрішній ремонт дитсадка с. Пульмо (легко перевірити). А щодо прапора, то ти наших державних святинь не чіпай. Прапор, Державна мова, Українська церква це запорука націоналістичної єдності держави Україна. Та що тебе виховувати, на схід на 3 місяці!!!
21 Жовтня 2018, 21:24
До речі, Державний прапор і прапор ОУН (червоно-чорний) я купив і заніс в районну раду теж за власні кошти і капіталовложень з бюджету не потребує. Проект рішення 21.02.2018 року (№22/43) щодо "з державним прапором України піднімати біля адміністративного будинку Шацької районної ради революційний прапор ОУН у визначенні дати, пов'язані з знаменними подіями національно-визвольної боротьби та вшанування пам'яті Героїв" теж поданий в Шацьку р/р мною і підтриманий одноголосно. Це тим, хто не любить нашої держави (односельчанину і Ігорю).
22 Жовтня 2018, 03:48
Де ти власні гроші береш разом з тим огризком Деркачом знае весь район так що ти Андрійку крепко не виступай .Революціонер . Бо до тебе скоро також прийдуть із запитаннями.......
09 Листопада 2018, 04:57
ШАЦЬКАСІЛЬРАДА--ЦЕ КОРУПОВАНА ЯКА ТОРГУЄ ЗЕМ.ДІЛЯНКАМИ. СВАВІЛЛЯ І БЕЗЧИНЬСТВО.ОБОРУДКИ СВОЇ ЗАПИВАЮТЬ НА ЛОНІ ПРИРОДИ.НА ЛЮДЯХ-ВОНИ ЧЕСНІ УКРАЇНЦІ------ТЬХУ.НА ТЕ МЕРЗЕННЕ ФАРИСЕЙСТВО.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром