Студентам Шацького лісового коледжу показали фільм про Волноваську трагедію

19 Жовтня 2018, 12:35
1657

У Шацькому лісовому коледжі для студентів поліцейські Шацького відділення поліції спільно з Шацьким військкоматом організували профілактичний захід.

З метою національно-патріотичного виховання дітей, ознайомлення їх з сучасними фактами становлення української державності та роль у цьому учасників антитерористичної операції та операції Об'єднаних сил на сході України інспекторка з ювенальної превенції Шацького відділення поліції, сарший лейтенант поліції Людмила Гринь спільно із оператором відділення військового обліку та бронювання сержантів і солдатів запасу Шацького РВК солдатом Олегом Миселюком провели для студентів третього курсу Шацького лісового коледжу ім. В.В. Сулька профілактичний захід «Шануй захисника України».

Людмила Гринь організувала для студентів показ документального фільму «Хрест перший. Блокпост під Волновахою». Олег Миселюк, котрий є учасником АТО, розповів дітям про техніко-технічні характеристики автомата Калашникова, пістолета Макарова, продемонстрував тактику неповного розбирання та збирання автомата і пістолета.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024