Чому до Шацької школи-гімназії приїжджав пожежний автомобіль

19 Жовтня 2018, 10:40
У школі відбулися навчання по евакуації учнів та працівників школи на випадок пожежі. 5231
У школі відбулися навчання по евакуації учнів та працівників школи на випадок пожежі.

В ОЗ НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія» смт Шацьк відбулися навчання по евакуації учнів та працівників школи на випадок пожежі.

Умовна пожежа виникла 17 жовтня на першому поверсі школи. Ще до прибуття пожежно-рятувального підрозділу адміністрація школи та її працівники здійснили евакуацію дітей з приміщення, після цього здали рапорт про кількість дітей, що знаходились у приміщенні та кількість евакуйованих. Для того, щоб переконатися, що в будівлі немає людей, пожежники оглянули навчальний корпус і виявили учня, що, за сценарієм, не встиг своєчасно евакуюватись. Потім вогнеборці здійснили гасіння умовної пожежі.

Такі навчання потрібні для того, щоб уникнути паніки у разі виникнення надзвичайної ситуації, а також для відпрацювання швидкої евакуації.

Олена Голядинець, заступник директора НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія» смт Шацьк з виховної роботи


 

 

Коментарі
20 Жовтня 2018, 21:59
Я був свідком,як ці архаровці приїхали на визов,на пожар в с Положево.Жесть,душа рвалася,чуть не годину добиралися 7км.води не мали,добротних шлангів,все в дірках,при тім один з них,пожарників,чуть теплий,бухий був.Шацька горерада приобретіть людську пожежну машину.!!!!!!!!!!!!!
23 Жовтня 2018, 14:02
Шланг то ти,а це рукав,а стосовно води,то всі завжди так кажуть,але нікому не відомо,що в машині води тільки на 4-5 хв вистачає(і це якщо тільки одна робоча лінія) і пожарнік в тому "кіпіші" спотикнувшись за рукавну лінію стає для людей п'яний
23 Жовтня 2018, 16:05
Вася молодець!
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024