У Шацькій районній раді депутати створили нову фракцію

18 Жовтня 2018, 18:40
2308

На сесії Шацької районної ради, яка відбулася 18 жовтня, депутати розглянули 25 питань порядку денного.

Цього разу на сесію прийшло 19 депутатів, семеро було відсутніх з поважних причин. Окрім головуючого на сесії Сергія Карпука, депутатів, керівників установ та організацій району, участь у її роботі взяв Василь Голядинець, голова Шацької РДА.

На початку сесії голова районної ради оголосив про створення депутатської фракції «Солідарність», до складу якої увійшли Олексій Писачук (голова фракції), Микола Прасюк та Петро Федонюк.

Перед розглядом основних питань порядку денного депутати заслухали чотири депутатські запити та одне звернення, які стосувалися ремонту доріг, вивішення прапора УОН на державні свята, стану полігону твердих побутових відходів.

Перед депутатами звітував про роботу прокуратури перший заступник керівника Ковельської прокуратури Ігор Філімонюк.

Серед розглянутих питань - про виконання бюджету району та про внесення до нього змін, хід виконання деяких районних програм, готовність закладів соціальної сфери до опалювального сезону, необхідність розробки комплексної схеми тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності за межами населених пунктів на території Шацького НПП, внесли зміни до статутів шкіл.

Окрім того, депутати погодили продовження контракту з директором ЗОШ І-ІІ ст. с.Пулемець Олександром Семенюком (на три роки) та завідувачкою трудового архіву Світланою Лончук (на п’ять років).

Коментарі
20 Жовтня 2018, 22:02
Позорище,Шацьк купіть пожарну машину,нормальну,хватить землі дерибанити.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024