Законність вилову риби на озерах Шацького нацпарку розглядали на комісії

17 Жовтня 2018, 15:00
2394

На профільній комісії Шацької районної районної ради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів, лісового господарства, державності, законності та правопорядку, яка відбулася 12 жовтня під головуванням Олександра Наумича,  місцеві рибалки та активісти підняли питання законності вилову риби на озерах Шацького нацпарку.

Про це повідомляє Шацька районна рада Facebook.

Питання щодо законності вилову риби в Шацькому НПП підняли місцеві активісти, члени громадської організації «Рибалок-любителів Шацького району». Від парку інформував Микола Сінчук, молодший науковий співробітник.

Депутати обговорили плани щодо зарибнення Шацьких озер, а також план дій щодо встановлення законності вилову риби, а також масового продажу кладофори з озера Світязь.

Про стан оформлення правоустановчих документів на оренду водних об’єктів на території Піщанської сільської ради за межами населених пунктів інформував Віктор Плейтух, перший заступник голови Шацької райдержадміністрації. 

Ці питання та рекомендації комісії винесуть на розгляд депутатів на черговій сесії Шацької районної ради, яка відбудеться 18 жовтня.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024