Піща: у школі відроджують гарні традиції Запорозької Січі

16 Жовтня 2018, 18:20
«Козацькі забави» у Піщанській школі 2930
«Козацькі забави» у Піщанській школі

Запорізька Січ! Мабуть, немає жодної людини в нашій багатостраждальній Україні, яка б не знала про славну Запорізьку Січ, про січове лицарство, про героїчні звитяги, про походи і подвиги козаків.

Вже стало доброю традицією у переддень святої Покрови у ЗОШ І-ІІІ ст. с. Піща проводити змагання «Козацькі забави», – пишуть у листі до редакції організатори заходу.

Ведучі свята – десятикласниці Богута Богдана та Слободян Іванна розповіли присутнім про свято Покрови, День захисника України, день народження УПА та запросили школярів до участі в заході.

Два рої – «Січові стрільці» та Івана Сірка – вишикувалися перед глядачами, а згодом взяли активну участь у змаганнях силачів і таких конкурсах: «Не засиджуйся на лаві», «З'їж куліш», «Осідлай коня», «Козацька грамота», «Чий свист кращий», «Козацький свист».

На свято завітав старший лейтенант відділення прикордонної служби «Піща» Олег Селезньов, який привітав усіх зі святом та особисто подякував організатору заходу викладачу предмета «Захист Вітчизни» Анатолію Ткачуку.

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024