ТОП-5 подій тижня: два весілля, піймані браконьєри та День захисника України

15 Жовтня 2018, 14:20
2664

Минув ще один тиждень з життя Шацького району, насичений подіями.

Найбільш рейтинговими на сторінках інтернет-видання Район.Шацьк стали новини про два весілля на районі, пійманих працівниками Шацького НПП браконьєрів, котрі виловлювали цінну кладофору, як у районі відзначили День захисника України та страшну сторінку в історії Шацького району.

5 місце (1308 переглядів)

У Шацьку вшанували мужніх захисників України

Напередодні державного свята – Дня захисника України та з нагоди 76-ї річниці утворення Української Повстанської армії у Шацькому лісовому коледжі відбулися урочисті заходи.

4 місце (2118 переглядів)

Працівники Шацького нацпарку затримали кладофорних браконьєрів

 Днями служба охорони природно-заповідного фонду Шацького національного природного парку на озері Світязь спіймала браконьєрів, які виловлювали цінну для водойми кладофору.

3 місце (2205 переглядів) 

Страшна сторінка історії: в Шацьку з трупа хорунжого зробили опудало. ФОТО 18+

На Волині, зокрема в селищі Шацьк, у 1944 році з трупа хорунжого зробили опудало. «Труп хорунжого Української Повстанської Армії Івана Климчака, з якого співробітники НКВС зробили «опудало», прибивши до стінки. Західна Україна, село Шацьк, 1944 рік», – написав користувач і додав відповідне фото.

2 місце (3448 переглядів) 

Шацьк: священик привітав молодят із церковним шлюбом

Благочинний Шацької округи, настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці смт Шацьк протоієрей Микола Вихор благословив молодят на щасливе сімейне життя. У неділю, 7 жовтня, взяли церковний шлюбВалентин Гарват та Ольга Оксентюк. Настоятель храму благословив молодят на сімейне життя.

2

1 місце (4516 переглядів)

Весілля на районі: світязький козак одружився з красунею-кримчанкою

Кохання і справді не має ні меж, ні кордонів. Це вкотре підтверджує історія створення нової сім'ї. У вересні в Старому Криму відгуляли весілля світязький козак Михайло Хомич та кримська красуня Лукерія Довгалюк.

2

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024