Команда ДП «Шацьке УДЛГ» лідирує в чемпіонаті Волині з футболу

13 Жовтня 2018, 20:00
6591

Футбольна команда ДП «Шацьке УДЛГ» за підсумками першого кола лідирує у чемпіонаті Волині з футболу.

Нагадаємо: цього року команда ДП «Шацьке УДЛГ» виграла першість Шацького району та долучилася до обласного чемпіонату. Підопічні Андрія Самолюка (директор ДП «Шацьке УДЛГ»), хоч і новачки у першій лізі, та всерйоз налаштовані на чемпіонство. Про це свідчать їх виграшні матчі.

– Поки нам тільки одного разу не поталанило, – розповідає Сергій Сендер, який через отриману травму змушений задовільнятися тренерством. – З мінімальним рахунком 1:2 на своєму полі ми поступилися ФК «Камінь-Каширський». Всі інші матчі виграли.

Це було нелегко, адже старожили футбольної ліги програвати новачкам не збираються, кожна гра проходить в гострій безкомпромісній боротьбі. Хлопці грають у видовищний тотальний футбол, використовуючи максимальні швидкості, індивідуальну майстерність та командний пресинг по всьому полі. Доходить і до силових прийомів та жорсткого протистояння у повітрі і на землі. Але шацька лісова команда все-таки за кількістю забитих і пропущених голів (20-8) при рівній кількості очок (9) зі своїми найближчими суперниками ФК «Камінь-Каширський» і ФК «Прип’ять» наразі очолює турнірну таблицю. До того ж, саме гравець ДП «Шацьке УДЛГ» Ігор Кедик з 14-ма забитими голами очолює список бомбардирів, найближчий його опонент по голах Анатолій Савчук (ФК Камінь-Каширський) на своєму рахунку має тільки 5 забитих м’ячів.

Найуспішнішим для команди Шацького УДЛГ став матч проти Затурцівської «Турії», у якому лісівники розгромили суперників із хокейним рахунком 7:1.

Тренер дуже високо оцінює якості усіх без виключення футболістів «лісового футбольного клубу», все ж нагадує, що саме півзахисник Вадим Корень віддав найбільшу кількість гольових пасів, атаки суперника вміло підрізали захисники Вадим Мазурок, Тарас Мельник, Дмитро Писачук та Іван Богута, добре зіграли хлопці у півзахисті і, звісно, на висоті був і воротар, який кількість пропущених м’ячів у свої ворота звів до мінімуму.

1

 

Вже завтра, 14 жовтня, шацька лісова команда зіграє перший матч на виїзді у Любешові з ФК «Прип’ять». Нагадаємо, у Шацьку «ДП «Шацьке УДЛГ» перемогло любешівців з рахунком 4:1. Що ж, завтра буде гаряче. Чи візьмуть господарі реванш за програний матч на березі озера Чорне, покаже час. Гра обіцяє бути дуже видовищною і цікавою.

А ось перебіг трьох інших матчів:

ДП Шацьке УДЛГ (Шацьк) – Прип’ять (Любешів) 4:1 (Ігор Кедик, 2, пен, 47, 79, Іван Богута, 19 – Микола Михалик, 86).

ФК Мар’янівка – ДП Шацьке УДЛГ (Шацьк) – 4:8 (1:5)

Голи: Солованюк Вадим, 20; Пашинський Петро, 62; Семчук Юрій, 70 (з пенальті); Пушкаш Юрій, 87 – Кедик Ігор, 10, 18, 28, 32, 38, 60; Богута Іван, 52, 73. Попередження: Корень Вадим, Мельник Тарас (обидва – ДП Шацьке УДЛГ). Вилучення: Дацик Святослав, 84 (ДП Шацьке УДЛГ). Арбітр: Столярчук Павло, асистенти арбітра – Силюк Григорій, Горун Валерій. Спостерігач арбітражу: Савчук Анатолій.

ДП Шацьке УДЛГ (Шацьк) – ФК Камінь-Каширський – 1:2 (1:0).

Голи: Мельник Тарас, 11 – Данилюк Борис, 47 (з пенальті); Савчук Анатолій, 80. Попередження: Мазурок Вадим, Цевух Віктор, Корень Вадим – Ханичук Дмитро, Шафарчук Федір. Арбітр: Столярчук Павло, асистенти арбітра – Горун Валерій, Шевчук Олександр. Спостерігач арбітражу: Савчук Анатолій.


 

Сергій ЦЮРИЦЬ, прес-служба Волинського ОУЛМГ

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024