Прапор із зони АТО, листи бійцям і козацькі забави: у школі с. Смоляри-Світязькі відзначили День захисника України

13 Жовтня 2018, 10:45
Подарунок школі від учасника АТО Цвида Олександра 4005
Подарунок школі від учасника АТО Цвида Олександра

Історично склалось, що 14 жовтня Україна святкує потрійне свято: День захисника України, Покрова Пресвятої Богородиці і День козацтва. Отож, у школі села Смоляри-Світязькі було гамірно і весело.

Приємною несподіванкою для учнів і учителів школи став подарунок від учасника АТО Цвида Олександра – прапор  з підписами солдатів, якого він привіз, повернувшись із зони бойових дій.

Хлопці 9 класу поклали квіти до пам’ятника солдатам.

Також напередодні у школі була проведена акція «Лист солдату». Учні відповідально поставилися до цього і написали зворушливі листи, які обов’язково передадуть захисникам нашої України.

Виховний захід «Ми роду козацького діти, землі української цвіт» згуртував усіх учнів школи. А чудова тепла  погода посприяла тому, що свято відбулося на вулиці. Чітко і дзвінко вітали малих козаків ведучі - учні 5 класу. Ніжною піснею зачарували дівчата 6 класу, 8 і 9 класи привітали запальними сучасними танцями. 7 клас підготували листівки і індивідуальні побажання. Веселу пісню заспівали дівчата 1-3 класів.

Між хлопцями, учнями 8-9 класу, організатор школи Цвид Олена Петрівна провела козацькі забави, де перемогу здобули хлопці 9 класу.

Підсумком свята став виступ директора школи Ключук Олени Вікторівни, яка привітала усіх представників сильної половини з Днем захисника України і подякувала учасникам за цікаве дійство.

Катерина Бойко, вчителька школи

1


 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024