Світязькі школярі відвідали музей Лесі Українки та замок Любарта

11 Жовтня 2018, 16:00
4064

Цієї неділі, 7 жовтня, учні Світязької школи 5- А класу разом з класним керівником Людмилою  Сакурою,  учні 5- Б класу з класним керівником Тетяною Омельчук  та Ларисою Бобилевою  побували на екскурсії в місті Луцьк.

«По дорозі ми зупинилися у мальовничому селі Колодяжне Ковельського району, в якому відвідали літературно -меморіальний музей –садибу видатної української поетеси  Лесі Українки. Побували в будинку, де жила Леся Українка, та у будинку, де проживали її батьки. Учні дізналися багато нового про нелегке життя української поетеси.

Наступною зупинкою став замок Любарта у місті Луцьк. Екскурсовод нам розповів про історію створення цього замку, хто був його засновником. Учні побували у  в’їзній вежі, у  єдиному в Україні музеї дзвонів при замку та у музеї книги. Зробивши безліч фотографій напам’ять ми вирушили далі.

Третьою зупинкою став Луцький зоопарк, в якому учні побачили 80 видів тварин від маленьких папуг до великого верблюда. Сприятлива сонячна погода дала можливість насолодитися гарним мальовничим пейзажем та різними тваринами.

На завершення нашої мандрівки ми відправилися до розважального комплексу «Адреналін Сіті», де наші учні відвідали різні атракціони. На згадку про поїздку залишаться гарні емоції та фотографії», – діляться враженнями мандрівники в листі до редакції.

1

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39