Свято осені в санаторії «Лісова пісня»: за найкращу композицію – телевізор у подарунок

09 Жовтня 2018, 10:40
Композиція «Курортний роман» 11562
Композиція «Курортний роман»

В санаторії «Лісова пісня» відбулося свято осені.

Яскравий захід, який днями відбувся у здравниці (директорка Руслана Дибель), об'єднав керівництво, працівників санаторію і відпочивальників. Шість відділень, які функціонують в «Лісовій пісні», представили на святі свої феєричні, сповнені яскравих барв і дивовижних персонажів осінні композиції.

Чого тільки не було на виставці: яблуко-синоптик, озеро Пісочне, «овочевий» колектив здравниці, лікувальні процедури – і все це виготовлене з осінніх дарів природи: овочів, фруктів, квітів тощо. Працівники відділення культури санаторію, а саме Ольга Гайова і Галина Корнелюк, подбали про затишну, в теплих осінніх кольорах, фотозону, де присутні могли порелаксувати і зробити на згадку про подію гарне фото. А також організували концерт з участю народного ансамблю «Лісова пісня», дитячого вокального колективу «Барвінок», гумористки Катерини Стаднік та інших. Кожне відділення творчим номером захищало свої роботи. Галина Корнелюк (відділення культури представило на виставку ще й овочеву консервацію власного виробництва) навіть експромтом склала вірш до теми: 

Осінь щедро нам дарує всі багатства і скарби.

Овочі із грядок, фрукти, ну, звичайно, ще й гриби.

Ми на видумки багаті і цінуєм людський труд,

Все закручуємо в банки, взимку годуємо весь люд.

Тож, шановнеє журі! Хочем вам сказати:

Приїжджайте і ви взимку все покуштувати!

Журі, в склад якого, до речі, ввійшли 7 відпочивальників санаторію, визначило найкращі осінні композиції і відповідно озвучило імена переможців. Директорка здравниці Руслана Євгенівна привітала учасників виставки, подякувала за гарну організацію свята і вручила призи.

Перше місце дісталося лікувально-діагностичному відділенню (отримали телевізор), друге – відділенню культури (подарунок - набір чашок), третє – загальнотерапевтичному відділенню (приз - мікрохвильова піч).

Крім того, кожна команда учасників отримала по великому пакунку цукерок і море позитивних вражень!

2

1

2

1

1

1

1

1

1

1

1

1


 

Коментарі
10 Жовтня 2018, 02:34
Дуже-дуже гарні композиції! Це без перебільшення шедеври мистецтва! І заслуговують не тільки на належну оцінку в санаторії, а й в районі і в області! І взагалі Ользі Газовій треба виходити на міжнародний рівень. Велике спасибі керівнику Руслані Дибель. Ви молодці- так тримати!!!
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024