Шацьких педагогів привітали з професійним святом

07 Жовтня 2018, 14:30
5873

У першу неділю жовтня в Україні відзначають День працівників освіти, та вітають усіх, хто носить почесне звання – вчитель.

З нагоди цього свята в актовому залі Шацького лісового коледжу  імені В.В. Сулька відбувся  урочистий захід, де вітали вчителів та працівників дошкільних навчальних закладів району та об’єднаної територіальної громади. 

Освітян району урочистими словами вітали голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець, керуюча справами Шацької районної ради Ольга Сахарук, подякувавши педагогам за їхню нелегку самовіддану працю, адже без учителя не було б ні президентів, ні банкірів, ні держслужбовців.

Зокрема, Василь Голядинець у своєму виступі побажав освітянам успіхів у їх благородній педагогічній діяльності, нових творчих знахідок, міцного здоров’я, невичерпної енергії та людської поваги.

Читайте також: Оксана Данилюк: «Учитель – це не тільки наставник, а й психолог, філософ, митець. Він має це все у собі поєднувати.»

Вчитель – це ...бажання звільнитися від стереотипних дрес-кодів і прийти до школи в потертих джинсах. БЛОГ

Голова Шацької РДА Василь Голядинець
Голова Шацької РДА Василь Голядинець

 «Нехай ніколи не згасає світло вашої душі, тепло вашого серця до улюбленої професії, а кожен ваш день повниться новою радістю та перемогою. Нехай здійснюються ваші плани в ім'я щасливого майбутнього України та нашого Шацького краю», - додав він на завершення.

Голова райдержадміністраці нагородив почесними грамотами за сумлінну працю, високий професіоналізм, досягнуті успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівника освіти Віктора Вирвича, вчителя фізичної культури та захисту Вітчизни ЗОШ І-ІІІ ст. с. Ростань, Ніну Зіновик, вчителя географії ЗОШ І-ІІ ст. с. Пулемець, Лідію Кот, педагога-організатора ЗОШ І-ІІІ ст. с. Пульмо, Наталію Парховату, вчителя математики ЗОШ І-ІІ ст. с. Підманове, Тетяну Трухонь, музичного керівника закладу дошкільної освіти села Піща, Олександра Лончука, директора ЗОШ І-ІІІ ст. с.Прип’ять, Ігоря Борсука, вчителя фізичної культури ОЗ НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія смт Шацьк».

Читайте також: Очільник Волині оголосив подяку працівнику відділу освіти, молоді та спорту Щацької РДА

В свою чергу, Ольга Сахарук грамоти районної ради вручила Оксані Данилюк, вчительці української мови та літератури ОЗ НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія смт Шацьк», Ірині Вензловській, керівниці гуртків Шацького БДЮТ, Таїсії Бусел, вчительці математики ЗОШ І-ІІІ ст. с.Ростань, Любові Голінчук, вчительці математики ЗОШ І-ІІІ ст. с.Піща, Галині Коваль, вчительці української мови та літератури ЗОШ І-ІІ ст. с.Пулемець, Катерині Редько, голові Шацької районної організації профспілки працівників освіти, Аллі Саган, вчительці інформатики ЗОШ І-ІІІ ст. с.Пульмо.

керуюча справами районної ради Ольга Сахарук
керуюча справами районної ради Ольга Сахарук

Вітання від народного депутата України Стапана Івахіва зачитав педагогам його помічник Володимир Бащук, та вручив вітальну листівку від нардепа начальниці відділу освіти, молоді та спорту Шацької РДА Людмилі Єрофєєвій.

помічник народного депутата Степана Івахіва - Володимир Бащук
помічник народного депутата Степана Івахіва - Володимир Бащук

Вона ж, в свою чергу, також привітала усіх своїх колег зі святом, подякувала ветеранам педагогічної праці, котрих, до речі, також чимало зібралось у святковому залі, та побажала миру, злагоди у родинах, здійснення мрій та задумів. Начальник гуманітарного відділу Шацької ОТГ Анатолій Павлей також долучився до вітань, наголошуючи на важливості професії вчителя у сучасному суспільстві. Традиційно побажала вчителям високих заробітних плат та інших благ голова Шацької районної організації профспілки працівників освіти і науки Катерина Редько. Усі троє нагородили грамотами відділу освіти та профспілки, а також цінними подарунками багатьох кращих освітян району та громади.

голова профспілки Катерина Редько
голова профспілки Катерина Редько

Окрім того, приємною несподіванкою стали щедрі подарунки від відділу освіти трьом школам, які найкраще підготувалися до Нової української школи: Світязькій, Ростанській та Підмановській.

директорка Ростанської школи Алла Семенюк
директорка Ростанської школи Алла Семенюк

Вітав зі святом освітян району й депутат Шацької ОТГ Богдан Тимошук, а також вручив грамоту обласної ради вчительці ЗОШ І-ІІ ст. с.Самійличі Людмилі Кусько, та ноутбук - директору «НВК ЗОШ-дитсадок с.Мельники» Миколі Маригоді за активну співпрацю школи в написанні проектів з благодійним фондом.

Гарний святковий настрій подарували всім присутнім у залі музичні, пісенні та танцювальні номери святкового концерту, який підготували працівники освіти під керівництвом методиста відділу освіти Олени Моніч.

3

5

1

депутат селищної ради Богдан Тимошук
депутат селищної ради Богдан Тимошук

1

1

Коментарі
07 Жовтня 2018, 18:29
А ветеранам хоч би квітку вручили!!!!
08 Жовтня 2018, 00:14
Хочемо сказати Вам, що напередодні всіх вчителів-пенсіонерів відвідали, привітали, подарували КВІТИ та запросили на концерт.
08 Жовтня 2018, 02:22
з року в рік Викладачів Дитячої музичної школи кличуть взяти участь у концерті для привітання освітян,а їх (викладачів позашкільної освіти)ні ВЛАДА ні ОСВІТЯНИ навіть не привітали....стидоба....давно спостерігаю і ні разу не чула і не бачила...питання до ВЛАДИ ЧОМУ???
08 Жовтня 2018, 18:20
А не соромно, що для вчителів, які співають, районна влада навіть не спромоглася квіти купити? Колеги купували.
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром