На Світязь приїхали тисячі відпочивальників, утворивши затори на дорогах Шацького і Любомльського районів

27 Червня 2016, 07:00
4155

Сезон відпочинку на Шацьких озерах стартував. І то потужним ривком – що  продемонстрували подаровані українцям чотириденні вихідні, коли в район в’їхали тисячі відпочивальників. А з сезоном ожили і ще більше загострилися призабуті з минулого літа проблеми: пляжі в бур’янах, відсутність туалетів, переодягалень на березі Світязя, урн та контейнерів для сміття, місць для паркування транспорту.

Автомобілі приїжджих у зоні відпочинку «Куточок рибалки», що в селі Світязь, стояли на вихідні по обидва боки дороги. Як хто хотів, так і паркувався: вздовж, впоперек, по діагоналі. Були і такі, що умудрялися заблокувати рух транспорту і побігти до озера купатися. В такі ситуації змушені були втручатися і патрульні служби поліції особливого призначення «Світязь».

До слова, як повідомляє інтернет- видання «Район. Любомль», надмірний потік машин у вихідні можна було спостерігати на ділянці від залізничного переїзду до Центрального ринку міста Любомль.  Рух транспорту, який, зрештою, призвів до утворення «пробок» на дорогах,  пояснили тим, що всі масово їдуть на озера. Жителі Любомля кажуть, що у вівторок ланцюг із автомобілів може розтягнутися аж до 5 км. А місцеві користувачі Facebook уже мріють про дорогу, яка б вела до Шацька в об’їзд Любомля.   

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024