Очільник Волині оголосив подяку працівнику відділу освіти, молоді та спорту Щацької РДА

06 Жовтня 2018, 10:40
Анатолія Пеха відзначили обласною нагородою 2349
Анатолія Пеха відзначили обласною нагородою

Освітян Волині привітали з професійним святом

– Вчуся сьогодні від кожного з Вас, – з такими словами звернувся голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко до освітян напередодні їхнього професійного свята. Відбулося ж це під час тематичних урочистостей у приміщенні Волинського обласного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка 4 жовтня, – інформують у прес-службі Волинської обласної держадміністрації.

На святі також присутні заступник голови облдержадміністрації Світлана Мишковець, начальник управління освіти, науки та молоді найвищого виконавчого органу влади в області Людмила Плахотна, голова Волинської обласної організації профспілки працівників освіти і науки Василь Грановський, працівники дошкілля та позашкілля, навчальних закладів І-ІІІ ступенів та профтехосвіти, вищих навчальних закладів І та ІІ рівнів акредитації й багато інших. Завітали на захід і ті, хто віддали десятки років життя для розбудови освітньої галузі Волині або ж кому у різний період часу випало керувати обласним управлінням освіти. Серед них – Володимир Грицюк, Юрій Горобець, Ганна Маслай, Володимир Войтович, Михайло Махомед, Георгій Грушка.

– Жодна держава не обходиться без освіти. Ті ж, хто не мали ніколи в житті вчителя, напевне, ніколи не звершували ніяких корисних і великих справ, – звернувся у вітальному слові Олександр Савченко до педагогів. – Я постійно вручаю нагороди Вашим учням, які перемагають на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях із різних дисциплін. Хіба це не є показником Вашої роботи? Тож, Вашу роботу ми бачимо завжди. І без вас ми – ніхто!

Поділився голова облдержадміністрації і планами на майбутнє.

– Я часто буваю у школах області. Їх багато сьогодні недобудованих. Моє прагнення, щоб скрізь були школи, дитячі садочки, інклюзивні центри. На це потрібно знаходити кошти. І ми, Волинська влада, їх шукаємо.
На завершення, Олександр Ілліч побажав усім освітянам, аби вони, попри все, ніколи не сумнівалися в тому, що обрали правильну професію.

– Здоров’я вам, наснаги, творчого задоволення від роботи і щоб Бог повертав сторицею те, що Ви віддаєте нашим дітям, – резюмував посадовець.

По тому ж, голова обласної державної адміністрації вручив освітянам нагороди. Серед нагороджених – Анатолій Пех, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Щацької РДА. Очільник Волині оголосив Анатолію Анатолійовичу подяку.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024