На День молоді у фотоквест грали і караоке співали

26 Червня 2016, 23:45
2260

Шацьк святкував день своєї молоді не традиційно, в останню неділю червня, а в суботу. Так було вирішено організаторами, оскільки 25 червня шачани не працюють, а відзначають престольне свято – преподобного Онуфрія Великого. Відповідно розваги, музика і танці, організовані  селищною радою (голова Сергій Віннічук особисто подбав про те, щоб свято пройшло креативно і запам’яталося надовго) та районним будинком культури в сквері біля пам’ятника Тарасові Шевченку, стали гарним продовженням святкування не лише для місцевої молоді, а й для людей старшого покоління.

Ведучі Максим Веремчук і Вікторія Ягодинець привітали зі сцени всіх присутніх. Згодом і заспівали – разом з іншими представниками талановитої молоді селища: педагогом-організатором Шацького лісового коледжу імені В.В.Сулька Тетяною Божук та студентками Оленою Ганжалою, Дариною Колісник та Іриною Стельмащук.

А потім закрутилася круговерть розваг! Спортсмени-початківці демонстрували своє вміння в армреслінгу, дартсі, гирьовому спорті, шахах і шашках.

Чотири команди зголосилися взяти участь у захоплюючій фото-подорожі під назвою «фотоквест». Кожна отримала світлини, за зображенням яких потрібно було знайти реальний відповідник і зробити фотографію команди на його фоні. Молодь оббігала пів-Шацька, проте з завданням справилася!

Для наймолодших організовувала різноманітні конкурси Олеся Скабук. Малеча змагалася, танцювала на газеті, брала участь у танцювальному флеш-мобі, творила малюнки на асфальті, робила один одному зачіски, фотографувалася в образах русалки і козака. Дорослі ж співали в караоке, зав’язували краватки, перевіряли одне одного на увагу.

На святі працювала торгова точка (підприємець Тетяна Сіжук). Морозиво, квас і солодка вода рятували гостей свята від літньої спеки. Після того, як були роздані грошові призи і подарунки переможцям конкурсів і змагань (фінансування виділила Шацька селищна рада, путівники «Мандрівка Шацькими озерами» - Петро Зуб, представник туристичної фірми «Світязь-active»), розпочалася молодіжна дискотека. Для шачан співали Василь і Тетяна Голядинці зі Світязя.


  

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром