Дзюдоїст із Шацька здобув бронзу на міжнародному турнірі в Варшаві

05 Жовтня 2018, 15:35
4842

Наприкінці вересня юні спортсмени Шацького спортивного клубу «Торнадо» (керівник Роман Самолюк) взяли участь у ХХ Міжнародному турнірі - Кубок Польщі «Warsaw Judo Open».

«Warsaw Judo Open» є найбільшим турніром в Польщі з дзюдо, яке грає на масштабній спортивно-розважальній арені у Варшаві – Torwar. Міжнародний турнір WJO організований на високому рівні, – інформують у прес-службі Шацької РДА.

Цьогоріч у ньому взяло участь більше 1800 спортсменів із 33 країн Європи, Бразилії, Японії та США.
В черговий раз в польському змаганні від Шацького спортивного клубу «Торнадо» взяли участь троє юних спортсменів.
Попередньо вихованці місцевого спортивного клубу «Торнадо» п’ять разів брали участь у цьому турнірі, але жодного разу не могли завоювати призових місць. І нарешті, в шостий раз поталанило юному дзюдоїсту Роману Самолюку, який став бронзовим призером. В запеклих трьох сутичках він виграв поляка, фіна та білоруса, а в четвертій - програв майбутньому бельгійському чемпіону, старшому на 2 роки. Проте в останній сутичці, за третє місце, менше як за хвилину виграв чеха і гідно виборов бронзу.
Також непогано показали свої результати в єдиноборстві Богдан Поліщук та Наталія Турич (с.Світязь). 
Спортсменів до змагань готували тренери Шацького СК «Торнадо»: президент спортивного клубу Роман Самолюк, віце-президенти спортивного клубу Ігор Самолюк та Олексій Писачук.
Тренерський склад, батьківський колектив вихованців СК «Торнадо» дякують голові райдержадміністрації Василю Голядинцю, депутату Шацької районної ради Олексію Писачуку та Олександру Поліщуку за надану допомогу в організації поїздки дітей в Республіку Польщу для участі в міжнародному турнірі з дзюдо.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39