Квіти, пісні та відзнаки: викладачів Шацького коледжу привітали з Днем вчителя

05 Жовтня 2018, 11:30
5841

У першу неділю жовтня в Україні традиційно вшановують працівників освіти.

Щирими словами, квітами та піснями вітали напередодні свята викладачів Шацького лісового коледжу.

Долучились до вітань з нагоди свята керівники району – голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець (до речі, сам він є випускником цього навчального закладу), та голова районної ради Сергій Карпук.

Шацький лісовий коледж щороку випускає зі своїх стін справжніх фахівців лісової галузі, а передають їм свої знання та уміння справжні професіонали своєї справи – викладачі. Найкращих з них керівники району відзначили грамотами. Так, грамотою Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець відзначив Зою Омелянюк, викладачку спеціальних дисциплін лісівничого профілю, та Тамару Котович, викладачку соціальних дисциплін.

В свою чергу, Сергій Карпук вручив почесні грамоти районної ради викладачці бухгалтерсько-економічних дисциплін Надії Білицькій та виховательці-викладачці фізичного виховання Юлії Корнелюк.

1

Вітав своїх колег зі святом і директор коледжу Ігор Жмурко, відзначивши, що колектив коледжу – справжні професіонали, котрі вміють креативно мислити, зацікавити студентів не тільки навчанням, а й позакласною роботою. Сьогодні коледж розвивається, і зміни є очевидними, адже за останній рік завдяки фінансуванню з державного бюджету таких профільних навчальних закладів, як Шацький лісовий коледж, вдалося зробити капітальні ремонти у кімнатах гуртожитку для студентів.

Не обійшлося і без нагород. Так, грамоту Волинського обласного управління освіти, науки та молоді вручив директор коледжу викладачу інформатики Юрію Марчуку, а також відзначив грамотами коледжу багатьох викладачів, котрі своєю невтомною працею піднімають престиж навчального закладу та дають ґрунтовні знання його студентам.

А зі сцени з нагоди свята звучали пісенні подарунки у виконанні студентів коледжу.

1

1

3

2

1

1

2

1

3

2

2

2

1

2

2

1

1

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024