Ремонти, медикаменти, дрова: чого потребують ФАПи Світязької сільської ради

04 Жовтня 2018, 15:25
2857

Те, в якому стані знаходяться сільські медустанови, обстежив голова Шацької райради Сергій Карпук спільно з Катериною Ждановою-Кузько, заступницею головного лікаря Шацької районної лікарні (саме вона відповідає за первинну ланку медицини в Шацькому районі).

Першим став візит на територію Світязької сільської ради, - повідомляє Шацька районна рада  у Facebook.

Фельдшерсько-акушерський пункт с.Омеляне повністю забезпечений медикаментами для невідкладної допомоги, вистачає дров на опалювальний сезон.

Гірша ситуація у ФАПі с.Підманове, куди не в повній мірі завезли тверде паливо, проте після облаштування території біля будівлі медустанови зрізані дерева залишать для опалення приміщення взимку. Варто зазначити, що за сприяння Шацької районної ради та Світязької сільської ради в приміщенні медпункту нещодавно зроблили ремонт, на часі реставрація прибудови та будівництво господарської споруди.

Утеплення та внутрішнього ремонту потребує й будівля ФАПу с.Світязь. Також тут потрібно перемурувати грубку. Сергій Карпук доручив фельдшеру терміново прорахувати фінансову потребу перемурування, аби провести його ще до початку опалювального сезону. 


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024