Безробітні Шаччини спілкувалися з роботодавцем із Володимир-Волинської птахофабрики

04 Жовтня 2018, 11:20
Ярмарок вакансій – ефективна форма співпраці з роботодавцями 1398
Ярмарок вакансій – ефективна форма співпраці з роботодавцями

Ефективною формою співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні місця є проведення ярмарків вакансій. Безпосереднє спілкування роботодавців з безробітними у присутності працівників служби зайнятості дає більш ефективний результат.

Такий захід відбувся в Шацькій районній філії Волинського обласного центру зайнятості 3 жовтня, його мета - укомплектування вакансій у ПРАТ «Володимир-Волинська птахофабрика», – повідомляють у прес-службі філії.

У заході взяли участь 15 безробітних.
Відкрила ярмарок вакансій директор Шацької районної філії Волинського ОЦЗ Мирослава Терета, наголосивши, що пріоритетним завданням як служби зайнятості, так і безробітних є працевлаштування. 
Під час проведення ярмарку безробітні ознайомились з актуальними пропозиціями роботи на ПРАТ «Володимир-Волинська птахофабрика», із специфікою роботи по запропонованих вакансіях, активно спілкувались з пані Юлією, менеджером з персоналу. Кожен задавав ті питання, які хвилювали його в першу чергу, - це розмір заробітної плати, графік робочого дня, соціальні гарантії при працевлаштуванні, умови проживання, доїзд до місця роботи тощо. 
Після ярмарку 3 особи виявили бажання поспілкуватись з менеджером з персоналу в індивідуальному порядку. Надіємось, що організація таких заходів сприяєтиме оперативному забезпеченню роботодавців працівниками, а шукачам роботи дасть можливість отримати місце роботи з гідною заробітною платою.


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024